Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #1 Skrevet 3. juli 2016 Vil fire timer være nok? Kaka er klar men mangler gelelokk. Hvis jeg tar det på så snart geleen er avkjølt vil det stivne i løpet av fire timer? Eller bør jeg droppe det? Anonymous poster hash: ffccd...e66
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #2 Skrevet 3. juli 2016 Har tatt halv mengde med vann og rører ut nå.. Anonymous poster hash: ffccd...e66
2HarLystÅbli3 Skrevet 3. juli 2016 #3 Skrevet 3. juli 2016 Det stivner ganske fort så lenge kaken står i kjøleskapet, så 4 timer er mer enn nok vil jeg tro
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #4 Skrevet 3. juli 2016 Takk! Da tar jeg sjan Anonymous poster hash: ffccd...e66
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #5 Skrevet 3. juli 2016 Takk! Da tar jeg sjansen! Den skal uansett ikke spises om fire timer, men da må den bli med på biltur. Så den får litt mere kjøleskap etter det igjen. Anonymous poster hash: ffccd...e66
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #6 Skrevet 3. juli 2016 Bare å droppe gelelokket... Anonymous poster hash: 64080...13e
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #7 Skrevet 3. juli 2016 Gelelokket er såpass tynt, at 4 timer er mer enn nok Anonymous poster hash: 609e4...41f
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #8 Skrevet 3. juli 2016 Det tror jeg går helt fint. Anonymous poster hash: c720e...7cc
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #9 Skrevet 3. juli 2016 Har tatt halv mengde med vann og rører ut nå.. Anonymous poster hash: ffccd...e66 Æsj. Da blir geleen veldig hard og ekkel Anonymous poster hash: b7f98...066
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #10 Skrevet 3. juli 2016 Æsj. Da blir geleen veldig hard og ekkel Anonymous poster hash: b7f98...066 Fulgte oppskrift fra Det søte liv, så satser på at det går bra. Ser ut som at den stivner i tide også. Anonymous poster hash: ffccd...e66
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #11 Skrevet 3. juli 2016 Fulgte oppskrift fra Det søte liv, så satser på at det går bra. Ser ut som at den stivner i tide også. Anonymous poster hash: ffccd...e66 Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket!😂 Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9
2HarLystÅbli3 Skrevet 3. juli 2016 #12 Skrevet 3. juli 2016 Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket! Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9 Jeg lager ofte ostekake, og da har jeg bare halve vannmengden i geleen i lokket også den blir aldri hard og ekkel!
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #13 Skrevet 3. juli 2016 Jeg laget nettop den ostekaka. Er jo vannmengden i geleen i ostekremen som skal halvveres, ikke i lokket!😂 Anonymous poster hash: 3d3d7...fe9 Nei, det står 2,5 dl til både fyll og lokk. Jeg tror det går fint, jeg! Anonymous poster hash: ffccd...e66
ianda Skrevet 3. juli 2016 #14 Skrevet 3. juli 2016 Kok opp halve mengden vann og rør ut, tilsett så resten av mengden vann men da kaldt vann.. Da slipper du å vente like lenge til det er nedkjølt og gå mye raskere å stivne...
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #15 Skrevet 3. juli 2016 Nei, det står 2,5 dl til både fyll og lokk. Jeg tror det går fint, jeg! Anonymous poster hash: ffccd...e66 Jeg har alltid brukt 2,5 dl til både fyll og lokk. Og det smaker helt fortreffelig Forresten så kan du koke opp 1,5 dl vann og røre i geléen til alt er smelta. Ha så 1 dl iskaldt vann i 1 beholder, og hell så den varme geleen i, så kjøler det fortere ned Anonymous poster hash: 8d0ed...1c5
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #16 Skrevet 3. juli 2016 Sånn gelelokk med lite vann i forhold til gelepulver er ikke (!) godt😖 Lag heller geleen slik det står i oppskriften, eller dropp hele gelelokket! Anonymous poster hash: 1079a...ca3
Anonym bruker Skrevet 3. juli 2016 #17 Skrevet 3. juli 2016 Kaka ble kjempegod! Lokket ble også veldig bra. Bare bittelitt igjen av den nå. Anonymous poster hash: ffccd...e66
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå