Gå til innhold

Hvor lenge holde risgrøt seg?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Altså... Jeg lagde risgrøt på lørdag. Og restene har dessverre blitt glemt i kjøleskapet frem til nå. Kan den spises i morgen, eller er den tapt? Den smaker helt fint nå, men jeg orker ikke sitte å gafle den i meg i kveld, bare for å slippe å kaste😂

Det blir i såfall 4 dager ganmel grøt...?

 

Anonymous poster hash: b3db6...31d

Fortsetter under...

Skrevet

Ingen som vil enten advare eller oppmuntre meg angående gammel grøt??;)

 

Anonymous poster hash: b3db6...31d

Skrevet

Jeg pleier å lukte og smake på den. Merker fort om den er sur. Du kan jo ev. lage rislapper? Det er jo godt. Pleier jeg av og til å lage av grøtrester jeg ikke får spist opp.



Anonymous poster hash: 800f9...8bd
Skrevet

Smaker den fint så er det fin. Det består jo av mye melk, så man merker fort om den er sur. Kommer litt an på hvordan den er satt i kjøleskapet også. Åpner dere kjøleskapet ofte, og den attpåtil står i døra, blir den utsatt for høyere temperatur enn om den f.eks står bakerst og nederst der det er kaldest. Men smak i morgen du ;) Hvis ikke kan den helt fint fryses =)



Anonymous poster hash: f2625...bed

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...