Anonym bruker Skrevet 24. juni 2016 #1 Skrevet 24. juni 2016 Noen med gode tips? Ikke lapskaus Anonymous poster hash: acc11...f80
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2016 #2 Skrevet 24. juni 2016 kommer jo ann på hva slags restemat det er snakk om. men lapskaus, pytt i panne. tapas, "koldtbord" Anonymous poster hash: 36949...62f
Himmel og hav Skrevet 24. juni 2016 #3 Skrevet 24. juni 2016 Rester av f,eks, skinke eller kylling og grønnsaker lager jeg ofte pai (quiche) av. Veldig mye kan bli til en gryterett, bondeomelett, ovnsrett el om man bare legger til en boks tomater eller litt egg.
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2016 #4 Skrevet 24. juni 2016 Hvilke rester har du da? Supper Gryteretter Omelett Pizza Tilslørte bondepiker Ostesmørbrød Anonymous poster hash: 8e38b...505
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2016 #5 Skrevet 24. juni 2016 Rester av tacokjøttdeig (og mais, løk og paprika), og litt kyllingrester o.l. pleier jeg å lage pizza av. Ellers lager jeg en del omelett med det vi har til overs, både kjøtt, grønnsaker, osterester. Sheperds pie, gryter, supper og lignende er fine måter å bruke rester på. Anonymous poster hash: 7b97c...01a
Anonym bruker Skrevet 24. juni 2016 #6 Skrevet 24. juni 2016 Noe med pasta eller en gryte. Varierer med type saus til pasta. Ellers så lager jeg også mye rart oppi omelett ja😉 Anonymous poster hash: 999d7...f2d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå