Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #26 Skrevet 15. juni 2016 Du vet at det eksisterer ostehøvler i alle land? Anonymous poster hash: 445c5...648 Ikke nok med det - mannen min insisterer på at ostehøvelen er en nederlandsk oppfinnelse HI Anonymous poster hash: a3031...100
prekæs Skrevet 15. juni 2016 #27 Skrevet 15. juni 2016 Makrell i tomat og leverpostei fra Stabburet. Norsk sjokolade som twist og kvikk lunsj, tran. akevitt, syltetøy og solbærsirup.
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #28 Skrevet 15. juni 2016 røykt laks,brunost,jordbærsyltetøy,vafeljern så lager du vaffler en morgen. Anonymous poster hash: a6d3b...246
TPK Skrevet 15. juni 2016 #29 Skrevet 15. juni 2016 Reinkjøtt! Så lager dere finnbiff/viltgryte med tyttebærsyltetøy og potetmos.
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #30 Skrevet 15. juni 2016 Makrell i tomat og leverpostei fra Stabburet. Norsk sjokolade som twist og kvikk lunsj, tran. akevitt, syltetøy og solbærsirup. Haha, ja, jeg glemte makrell i tomat! Ga det til min amerikanske venninne, som var veeeeldig skeptisk. Endte med at de brukte det til å dippe nachochips i på fest - stor suksess! 😂 De digget det. Tar med mer neste gang! Anonymous poster hash: 98d1a...02e
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #31 Skrevet 15. juni 2016 Kokosboller!!!! En slager å ta med til Tyrkia iallefall. Lage sveler.. Anonymous poster hash: 8aad3...647
Yellow Brick Road Skrevet 15. juni 2016 #32 Skrevet 15. juni 2016 Det er vel ingen utenfor Norges grenser som vil spise Stabburet leverpostei? Nei, kjære vene, ikke vis andre at vi har så dårlig matsmak, hvis du ikke skal gi det til hunden da.
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #33 Skrevet 15. juni 2016 Stemmer for akevitt og en chutney eller marmelade de kan bruke til all den fine hollandske osten sin. Anonymous poster hash: 8eef8...178
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #34 Skrevet 15. juni 2016 Stemmer for akevitt og en chutney eller marmelade de kan bruke til all den fine hollandske osten sin. Anonymous poster hash: 8eef8...178
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #35 Skrevet 15. juni 2016 Ikke nok med det - mannen min insisterer på at ostehøvelen er en nederlandsk oppfinnelse HI Anonymous poster hash: a3031...100 Hahaha... Hvor har han det fra? Anonymous poster hash: 9a754...b8c
smurfis Skrevet 15. juni 2016 #36 Skrevet 15. juni 2016 Lakris er vel en spesialitet i Nederland? Anonymous poster hash: 84fab...f47 Ikke vet jeg, salt lakris også?
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #37 Skrevet 15. juni 2016 Hahaha... Hvor har han det fra? Anonymous poster hash: 9a754...b8c Det er visst en vanlig oppfattning i Nederland. Det å skjære tynnest mulig av osten passer visst godt til den nederlanske folkesjela. Måtte finne "bevis" på nettet før han ga seg. HI Anonymous poster hash: a3031...100
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #38 Skrevet 15. juni 2016 Ikke vet jeg, salt lakris også? Søt, salt og med honningsmak. HI Anonymous poster hash: a3031...100
Anonym bruker Skrevet 15. juni 2016 #39 Skrevet 15. juni 2016 Mannen er engelsk, og svigerfar har lagt sin elsk på krumkaker med multesyltetøy etter mange besøk her. Til jul gav vi dem et krumkakejern (med oppskrift på krumkaker) og multesyltetøy. Meget populært. Anonymous poster hash: 53074...a71
Helene Harepus Skrevet 16. juni 2016 #40 Skrevet 16. juni 2016 Norsk honning Røkt laks Vaffeljern synes jeg også er en god idé
gaardsfrua Skrevet 16. juni 2016 #41 Skrevet 16. juni 2016 Lag en norsk middag, kjøttkaker, poteter og brun saus. Fra bunnen av. 😋 sveler med brunost eller sukker til dessert
Anonym bruker Skrevet 16. juni 2016 #43 Skrevet 16. juni 2016 Lokal likør (krekling, molte) Akevitt Anonymous poster hash: 60b07...590
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå