Gå til innhold

Hva kan man ta med seg av norske "spesialiteter" til utenlandske slktninger?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Du vet at det eksisterer ostehøvler i alle land?

 

Anonymous poster hash: 445c5...648

 

 

Ikke nok med det - mannen min insisterer på at ostehøvelen er en nederlandsk oppfinnelse ;) 

 

HI

 

Anonymous poster hash: a3031...100

Skrevet

Makrell i tomat og leverpostei fra Stabburet. Norsk sjokolade som twist og kvikk lunsj, tran. akevitt, syltetøy og solbærsirup.

Skrevet

røykt laks,brunost,jordbærsyltetøy,vafeljern så lager du vaffler en morgen.

 

Anonymous poster hash: a6d3b...246

Skrevet

Reinkjøtt! Så lager dere finnbiff/viltgryte med tyttebærsyltetøy og potetmos.

Skrevet

Makrell i tomat og leverpostei fra Stabburet. Norsk sjokolade som twist og kvikk lunsj, tran. akevitt, syltetøy og solbærsirup.

Haha, ja, jeg glemte makrell i tomat! Ga det til min amerikanske venninne, som var veeeeldig skeptisk. Endte med at de brukte det til å dippe nachochips i på fest - stor suksess! 😂 De digget det. Tar med mer neste gang!

 

 

 

Anonymous poster hash: 98d1a...02e

Skrevet

Kokosboller!!!! En slager å ta med til Tyrkia iallefall.

 

Lage sveler..

 



Anonymous poster hash: 8aad3...647
Skrevet

Det er vel ingen utenfor Norges grenser som vil spise Stabburet leverpostei?  Nei, kjære vene, ikke vis andre at vi har så dårlig matsmak, hvis du ikke skal gi det til hunden da.

Skrevet

Stemmer for akevitt og en chutney eller marmelade de kan bruke til all den fine hollandske osten sin.

 

Anonymous poster hash: 8eef8...178

Skrevet

Stemmer for akevitt og en chutney eller marmelade de kan bruke til all den fine hollandske osten sin.

 

Anonymous poster hash: 8eef8...178

Skrevet

 

Ikke nok med det - mannen min insisterer på at ostehøvelen er en nederlandsk oppfinnelse ;)

 

HI

 

Anonymous poster hash: a3031...100

Hahaha... Hvor har han det fra?

 

Anonymous poster hash: 9a754...b8c

Skrevet

Lakris er vel en spesialitet i Nederland?

 

 

Anonymous poster hash: 84fab...f47

Ikke vet jeg, salt lakris også?

Skrevet

Hahaha... Hvor har han det fra?

 

Anonymous poster hash: 9a754...b8c

 

 

Det er visst en vanlig oppfattning i Nederland. Det å skjære tynnest mulig av osten passer visst godt til den nederlanske folkesjela. Måtte finne "bevis" på nettet før han ga seg.

 

HI

 

Anonymous poster hash: a3031...100

Skrevet

Ikke vet jeg, salt lakris også?

 

Søt, salt og med honningsmak.

 

HI

 

Anonymous poster hash: a3031...100

Skrevet

Mannen er engelsk, og svigerfar har lagt sin elsk på krumkaker med multesyltetøy etter mange besøk her.

 

Til jul gav vi dem et krumkakejern (med oppskrift på krumkaker) og multesyltetøy. Meget populært. :)

 

Anonymous poster hash: 53074...a71

Skrevet

Norsk honning

Røkt laks

Vaffeljern synes jeg også er en god idé :)

Skrevet

Lag en norsk middag, kjøttkaker, poteter og brun saus. Fra bunnen av. 😋 sveler med brunost eller sukker til dessert

Skrevet

Lær de å lage norske vaniljeboller 😛

Skrevet

Lokal likør (krekling, molte)

Akevitt



Anonymous poster hash: 60b07...590

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...