Gå til innhold

Kan jeg dynke sukkerbrødet med sitron/sukkerlake idag, og fylle det med krem osv imorgen?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Eller burde jeg vente med alt til imorgen?

 

Anonymous poster hash: f145d...ec2

Skrevet

Hvis den skal spises i morgen ville jeg dynket og fylt kaka i dag og pyntet i morgen. Men å dynke i dag og fylle i morgen blir bare rart.

 

Anonymous poster hash: 55420...d3c

Skrevet

Smak og behag. Jeg liker ikke gamel og klissete kake så bruker å pynte samme dag.



Anonymous poster hash: cffe7...ab9
Skrevet

 

Smak og behag. Jeg liker ikke gamel og klissete kake så bruker å pynte samme dag.

 

Anonymous poster hash: cffe7...ab9

Du spiser aldri kake på bakeri, cafe eller restaurant da regner jeg med?

 

Anonymous poster hash: 55420...d3c

Skrevet

Det er bløtkake som skal spise imorgen.. Tenker at jeg ikke vil piske krem og ha på før imorgen... Men, at kaka kanskje ble ekstra safting om jeg dynket den idag 😉

 

Anonymous poster hash: f145d...ec2

Skrevet

Tenker den blir klissete å ha med å gjøre om du dynker bunnen i dag og skal løfte på den i morgen. Har ikke prøvd, men ser ikke for meg suksess ;) jeg dynker og fyller dagen før.

Skrevet

Kremen blir ikke rar altså, om jeg fyller idag?

 

Anonymous poster hash: f145d...ec2

Skrevet

Kremen blir ikke rar altså, om jeg fyller idag?

 

Anonymous poster hash: f145d...ec2

I fyllet, nei. Men krem på utsiden hadde jeg ventet med da det ser penest ut med helt nypisket krem.

 

Anonymous poster hash: 55420...d3c

Skrevet

Ok, takk 😊

 

Anonymous poster hash: f145d...ec2

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...