Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #1 Skrevet 2. juni 2016 Jeg har tatt pølsene opp fra frysen til tining. Kan jeg lage pizzadeig i dag og snurre rundt,og steke. Eller må allt ventes med til i morgen(servering)? Har veldig liten tid i morgen. Evt hvordan oppbevare etter steking? Anonymous poster hash: 723d6...085
*Miss Marple* Skrevet 2. juni 2016 #2 Skrevet 2. juni 2016 Hvis du har sjans til å gjøre de helt klar med deigen på, men steke i morgen blir de absolutt best. De trenger jo ikke lange tiden i ovnen. De kan oppbevares ferdigstekte også, men blir lett litt bløte. Hvis du vil gjøre dem helt ferdige kan de oppbevares i tett boks i kjøleskapet.
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #3 Skrevet 2. juni 2016 Tusen takk for svar! Blir ikke deigen ødelagt over natten? Skal de stå kaldt med deig over natt?😀 Anonymous poster hash: 723d6...085
*Miss Marple* Skrevet 2. juni 2016 #4 Skrevet 2. juni 2016 Tusen takk for svar! Blir ikke deigen ødelagt over natten? Skal de stå kaldt med deig over natt?😀 Anonymous poster hash: 723d6...085 Du skal bruke ferdigkjøpt deig? Da tåler den nok fint et døgn i kjøleskapet. Gourmetmat blir det ikke uansett😂men ungene elsker det👍
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå