Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #1 Skrevet 2. juni 2016 Vi har nettopp kjøpt, og det legger seg et belegg av svidd mat på rista. Er det meningen at man skal gjøre dette rent mellom hver gang man bruker den? Anonymous poster hash: 2fddd...68e
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #2 Skrevet 2. juni 2016 Vi har nettopp kjøpt, og det legger seg et belegg av svidd mat på rista. Er det meningen at man skal gjøre dette rent mellom hver gang man bruker den? Anonymous poster hash: 2fddd...68e Selvfølgelig. Det er Sm en hvilken som helst grill eller gryte. Sett varmen opp en 20 minutters tid etter du har tatt vekk maten, lukk lokket og la den brenne seg ren. Da er det bare litt kull og aske igjen som du lett børster vekk. Anonymous poster hash: 732a3...9f9
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #3 Skrevet 2. juni 2016 Brenn det av! Vi har en egen skrubbekost til grillen. Mannen tok hele rista i oppvaskmaskinen en gang. Ikke lurt, tettet filteret og alt var fult i drit... Anonymous poster hash: aa8cb...c72
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #4 Skrevet 2. juni 2016 Men lokket kan ikke være på lenger enn 5 minutter av gangen? Anonymous poster hash: 2fddd...68e
Førstemann Skrevet 2. juni 2016 #5 Skrevet 2. juni 2016 Brenner det av og børster. Noen ganger ila sommeren settes ristene i oppvaskmaskinen etter at det er brent av.
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #6 Skrevet 2. juni 2016 Men lokket kan ikke være på lenger enn 5 minutter av gangen? Anonymous poster hash: 2fddd...68e Hæ? Hvorfor ikke? Hva slags grill har du da? Anonymous poster hash: 732a3...9f9
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #7 Skrevet 2. juni 2016 Hæ? Hvorfor ikke? Hva slags grill har du da? Anonymous poster hash: 732a3...9f9 En fra Jamie Oliver. Det stod i bruksanvisningen at lokket måtte åpnes hvert 5. minutt. Kanskje fordi det blir for varmt ellers, og lokket blir ødelagt? Anonymous poster hash: 2fddd...68e
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #8 Skrevet 2. juni 2016 Skrubber det etter hver grilling mens den fortsatt er litt varm. Anonymous poster hash: c70cc...496
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #9 Skrevet 2. juni 2016 Hørte meget rart ut det med de 5 minuttene. Har du misforstått? Hva om du skal grille noe som skal ligge feks. 2 timer inni grillen på indirekte varme? Må du da åpne lokket hvert 5 minutt? Anonymous poster hash: 82b48...ae6
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #10 Skrevet 2. juni 2016 Når det kommer til rengjøring, lar jeg grillen stå tilgriset til neste gang vi skal bruke den. Da slipper du at risten begynner å ruste/korrodere, da den vil være beskyttet av fettet fra maten. Før jeg begynner å grille, brenner jeg den først ren og så børster bort det forkullede restene. Anonymous poster hash: 82b48...ae6
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #11 Skrevet 2. juni 2016 Hørte meget rart ut det med de 5 minuttene. Har du misforstått? Hva om du skal grille noe som skal ligge feks. 2 timer inni grillen på indirekte varme? Må du da åpne lokket hvert 5 minutt? Anonymous poster hash: 82b48...ae6 Dette står i manualen: Mat kan grilles på grillristen med eller uten lokk. Når lokket er lukket må det åpnes i 1 minutt hvert 5. minutt for å frigi varme og unngå fettbrann. Anonymous poster hash: 2fddd...68e
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #12 Skrevet 2. juni 2016 Dette står i manualen: Mat kan grilles på grillristen med eller uten lokk. Når lokket er lukket må det åpnes i 1 minutt hvert 5. minutt for å frigi varme og unngå fettbrann. Anonymous poster hash: 2fddd...68e Det står jo faktisk det, men fortsatt rart. Greit hvis du kun skal grille på direkte varme, men den er jo ubrukelig til indirekte grilling. Tror jeg ville sendt en mail til produsenten, og spurt. Kan det være en dårlig oversettelse? Eller at det kun gjelder når grillen står på fult? Hva heter grille, har du link? Anonymous poster hash: 82b48...ae6
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #13 Skrevet 2. juni 2016 Det står jo faktisk det, men fortsatt rart. Greit hvis du kun skal grille på direkte varme, men den er jo ubrukelig til indirekte grilling. Tror jeg ville sendt en mail til produsenten, og spurt. Kan det være en dårlig oversettelse? Eller at det kun gjelder når grillen står på fult? Hva heter grille, har du link? Anonymous poster hash: 82b48...ae6 Det står det samme på engelsk: Food can be barbecued on the cooking grid either with or without the lid being closed. When the lid is closed it must be opened every 5 minutes for 1 minute to release heat and to avoid a grease fire. Men her er link: https://www.jamieoliverbbq.com/wp-content/uploads/2013/08/Home4-burner-S-Operating-manual-041215.pdf Den heter Jamie Oliver Home 4. Anonymous poster hash: 2fddd...68e
Anonym bruker Skrevet 2. juni 2016 #14 Skrevet 2. juni 2016 Sikkert noe de skriver for å.unngå å bli saksøkt ved brann. Ingen åpner vel grillen så ofte .så da er det alltid kundens feil hvis noe går galt Anonymous poster hash: c70cc...496
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå