Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #1 Skrevet 24. mai 2016 Noen som har?hvordan er det forresten å bruke toro sin marengs? Anonymous poster hash: 7768e...18f
anonomous Skrevet 24. mai 2016 #2 Skrevet 24. mai 2016 6 eggehviter, 2-3 dl sukker. I ovnen ca 2 timer på 125 grader. Kan også ha i 2-3 dråper sitronsaft om ønskelig.
SerenaSparrow Skrevet 24. mai 2016 #3 Skrevet 24. mai 2016 4 eggehviter 2 dl sukker Visp i 10 min Ha i litt salt Visp i 10 min til Stekes i stekeovnen på nederste rille på 125 grader i to timer. La den avkjøle i ovnen over natten med ovnsdøren på gløtt.
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #4 Skrevet 24. mai 2016 Sett ovnen på 200. 6 eggehviter piskes helt stive. Bland 1 ts vinstein, 4 dl sukker og en ss maizena, og tilsett litt og litt mens mikseren går med høy hastighet. Senk varmen til 100, sett inn marengsen, stek en time. Bruk eggeplommene til å lage vaniljekrem etter oppskriften på krem.no. Pisk kremfløte med litt sukker. Bland vaniljekrem med kremfløten. Rett før servering, legg krem på marengsen, og pynt med bær! 😊 Anonymous poster hash: 885bf...ccd
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #5 Skrevet 24. mai 2016 Sett ovnen på 200. 6 eggehviter piskes helt stive. Bland 1 ts vinstein, 4 dl sukker og en ss maizena, og tilsett litt og litt mens mikseren går med høy hastighet. Senk varmen til 100, sett inn marengsen, stek en time. Bruk eggeplommene til å lage vaniljekrem etter oppskriften på krem.no. Pisk kremfløte med litt sukker. Bland vaniljekrem med kremfløten. Rett før servering, legg krem på marengsen, og pynt med bær! 😊 Anonymous poster hash: 885bf...ccd
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #7 Skrevet 24. mai 2016 Takk, men vinstein??og er det nødvendig med hvit eddik eller hva det er jeg har hørt? Anonymous poster hash: 7768e...18f
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #8 Skrevet 24. mai 2016 Takk, men vinstein??og er det nødvendig med hvit eddik eller hva det er jeg har hørt? Anonymous poster hash: 7768e...18f Vinstein får du på apotek. Gjør marengsen helt perfekt. Men du kan godt erstatte vinstein med eddik. Helt vanlig eddik går fint, eller hvilken som helst eddik du har på kjøkkenet. Anonymous poster hash: 885bf...ccd
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #9 Skrevet 24. mai 2016 Noen som har?hvordan er det forresten å bruke toro sin marengs? Anonymous poster hash: 7768e...18f Jeg bruker alltid toro sin, og det har blitt vellykket hver gang. Har kun fått skryt for kaken og alle blir overrasket når jeg forteller at marengsbunnen er fra toro. Anonymous poster hash: 6b215...746
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #10 Skrevet 24. mai 2016 Hva er egentlig hensikten med eddik?bare lurer altså..hvilken oppgave har den?🙈 Anonymous poster hash: 7768e...18f
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #11 Skrevet 24. mai 2016 Hva er egentlig hensikten med eddik?bare lurer altså..hvilken oppgave har den?🙈 Anonymous poster hash: 7768e...18f Den gjør at pavlovabunnen blir herlig seig, og ikke sprø marengs. Anonymous poster hash: f56a6...7e8
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #12 Skrevet 24. mai 2016 Så det MÅ jeg bruke?🙈 Anonymous poster hash: 7768e...18f
Anonym bruker Skrevet 24. mai 2016 #13 Skrevet 24. mai 2016 Så det MÅ jeg bruke?🙈 Anonymous poster hash: 7768e...18f Du _må_ ikke, men etter min smak blir det en rimelig kjip pavlova uten. Hvis du ønsker helt sprø bunn dropper du syre. Anonymous poster hash: f56a6...7e8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå