Gå til innhold

Idiotsikker oppskrift på pavlova?🍰


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har?hvordan er det forresten å bruke toro sin marengs?

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Skrevet

6 eggehviter, 2-3 dl sukker. I ovnen ca 2 timer på 125 grader. Kan også ha i 2-3 dråper sitronsaft om ønskelig.

Skrevet

4 eggehviter

2 dl sukker

Visp i 10 min

Ha i litt salt

Visp i 10 min til

 

Stekes i stekeovnen på nederste rille på 125 grader i to timer. La den avkjøle i ovnen over natten med ovnsdøren på gløtt.

Skrevet

Sett ovnen på 200.

6 eggehviter piskes helt stive. Bland 1 ts vinstein, 4 dl sukker og en ss maizena, og tilsett litt og litt mens mikseren går med høy hastighet.

Senk varmen til 100, sett inn marengsen, stek en time.

 

Bruk eggeplommene til å lage vaniljekrem etter oppskriften på krem.no.

 

Pisk kremfløte med litt sukker.

 

Bland vaniljekrem med kremfløten.

 

Rett før servering, legg krem på marengsen, og pynt med bær!

 

😊

 

Anonymous poster hash: 885bf...ccd

Skrevet

Sett ovnen på 200.

6 eggehviter piskes helt stive. Bland 1 ts vinstein, 4 dl sukker og en ss maizena, og tilsett litt og litt mens mikseren går med høy hastighet.

Senk varmen til 100, sett inn marengsen, stek en time.

 

Bruk eggeplommene til å lage vaniljekrem etter oppskriften på krem.no.

 

Pisk kremfløte med litt sukker.

 

Bland vaniljekrem med kremfløten.

 

Rett før servering, legg krem på marengsen, og pynt med bær!

 

😊

 

Anonymous poster hash: 885bf...ccd

Skrevet

Takk, men vinstein??og er det nødvendig med hvit eddik eller hva det er jeg har hørt?

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Skrevet

Takk, men vinstein??og er det nødvendig med hvit eddik eller hva det er jeg har hørt?

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Vinstein får du på apotek. Gjør marengsen helt perfekt. Men du kan godt erstatte vinstein med eddik. Helt vanlig eddik går fint, eller hvilken som helst eddik du har på kjøkkenet.

 

Anonymous poster hash: 885bf...ccd

Skrevet

Noen som har?hvordan er det forresten å bruke toro sin marengs?

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Jeg bruker alltid toro sin, og det har blitt vellykket hver gang. Har kun fått skryt for kaken og alle blir overrasket når jeg forteller at marengsbunnen er fra toro.

 

Anonymous poster hash: 6b215...746

Skrevet

Hva er egentlig hensikten med eddik?bare lurer altså..hvilken oppgave har den?🙈

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Skrevet

Hva er egentlig hensikten med eddik?bare lurer altså..hvilken oppgave har den?🙈

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Den gjør at pavlovabunnen blir herlig seig, og ikke sprø marengs.

 

Anonymous poster hash: f56a6...7e8

Skrevet

Så det MÅ jeg bruke?🙈

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Skrevet

Så det MÅ jeg bruke?🙈

 

Anonymous poster hash: 7768e...18f

Du _må_ ikke, men etter min smak blir det en rimelig kjip pavlova uten. Hvis du ønsker helt sprø bunn dropper du syre.

 

Anonymous poster hash: f56a6...7e8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...