Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #1 Skrevet 14. mai 2016 Holder de seg greit i kjøleskapet? I plastposen eller bare i kurvene? Anonymous poster hash: 33c40...9e3
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #2 Skrevet 14. mai 2016 De holder seg ikke i kjøleskapet til 17 mai nei, jeg har fryst de i fryseskapet å tar de frem på 16 eller 17 mai. De blir naturligvis litt bløte men det er bedre det enn at de er råtne. Anonymous poster hash: 631da...a9c
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #3 Skrevet 14. mai 2016 Hvordan fryser du de da? I kurv med frysepose? Hi Anonymous poster hash: 33c40...9e3
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #4 Skrevet 14. mai 2016 Har jordbærene i kurven i fryseskapet, uten pose :-) Anonymous poster hash: 631da...a9c
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #5 Skrevet 14. mai 2016 Renser du de først da, eller fryser du dem som de er? Anonymous poster hash: fcaea...f5b
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #6 Skrevet 14. mai 2016 De holder seg fint uten å bli fryst... De holder ihvertfall i 4 dager så det går i massevis. Går igjennom kurven for å ta ut dem som evt er mugg på og setter kurven i kjøleskap med knyttet plastpose rundt Anonymous poster hash: 7be06...d48
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #7 Skrevet 14. mai 2016 Kjøper de på mandag Anonymous poster hash: 694e3...ee5
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #8 Skrevet 14. mai 2016 Kjøper de på mandag Anonymous poster hash: 694e3...ee5 Litt stengt i butikken da , eller har du en søndagsåpen butikk som får spesiallevering på 2. Pinsedag? Anonymous poster hash: fcaea...f5b
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #9 Skrevet 14. mai 2016 Belgia-jordbær etc (dvs de som er i butikken nå) holder seg fint i kjøleskap i fire dager. Anonymous poster hash: 265dc...a46
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #10 Skrevet 14. mai 2016 Belgia-jordbær etc (dvs de som er i butikken nå) holder seg fint i kjøleskap i fire dager. Anonymous poster hash: 265dc...a46 Jeg vet det fordi jeg har prøvd, forresten - er gravid og har dilla på jordbær og fløte. 😂 Anonymous poster hash: 265dc...a46
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #11 Skrevet 14. mai 2016 Litt stengt i butikken da , eller har du en søndagsåpen butikk som får spesiallevering på 2. Pinsedag? Anonymous poster hash: fcaea...f5b Er en frukt og grønt butikk her som er åpen Anonymous poster hash: 694e3...ee5
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #12 Skrevet 14. mai 2016 Er en frukt og grønt butikk her som er åpen Anonymous poster hash: 694e3...ee5 Men bærene er fremdelses fra lørdag, siden de ikke får levering på en helligdag Anonymous poster hash: fb8d8...1dd
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #13 Skrevet 14. mai 2016 Sett de svalt, som i kjeller eller kaldt rom. Da holder de seg fint til tirsdag. Kjøleskap kan bli for kaldt og de blir raskere bløt. Anonymous poster hash: 07f4e...a3b
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #14 Skrevet 14. mai 2016 Jeg har fryst mine hele og med hamsen på. Da holder de formen best ved opptiningen. Når du skal tine bærene er det viktig at du setter de rett fra frys og inn i kjøleskap så tineprosessen går sakte. Også viktig at bærene ligger på et brett da, og ikke i kurv oppå hverandre. Lærte dette av en jordbærbonde nettopp:) Anonymous poster hash: 7dc77...67e
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2016 #15 Skrevet 15. mai 2016 Har lagt mine utover på et pappfat som suger opp fuktighet, og så ligger de ikke oppå hverandre. Anonymous poster hash: de25c...69e
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2016 #16 Skrevet 15. mai 2016 Bær som skylles i edikkvann, holder seg noen dager lenger Anonymous poster hash: 9ad7d...0f0
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2016 #17 Skrevet 15. mai 2016 Spørsmålet kom opp på fredag på God morgen Norge. Legg de på et fat med litt tørkepapir. Legg et papir over(ikke plast) og oppbevar i kjøleskap.? Anonymous poster hash: e36ce...eb3
Chupa chups Skrevet 15. mai 2016 #18 Skrevet 15. mai 2016 Jeg skyller alltid jordbærene i utvannet eddik (balsamico er best). Det dreper en del bakterier og de holder seg mye lengre i kjøleskap. Dette er en velkjent metode blant kokker, syns det er rart at så få svar i denne tråden nevner dette.
Anonym bruker Skrevet 15. mai 2016 #19 Skrevet 15. mai 2016 Jeg skyller alltid jordbærene i utvannet eddik (balsamico er best). Det dreper en del bakterier og de holder seg mye lengre i kjøleskap. Dette er en velkjent metode blant kokker, syns det er rart at så få svar i denne tråden nevner dette. Setter det ikke smak på jordbærene? Anonymous poster hash: fb8d8...1dd
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå