Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #1 Skrevet 14. mai 2016 Har lyst å lage minipavlova til skolens 17-mai arr. Men de vil ikke ha kremkaker. Kan jeg bruke kun vaniljekrem over marengsen, eller blir ikke det noe godt? Sånn for å unngå krem. Et annet alternativ er å bruke soyabasert krem, denne blir jo ikke sur på samme måte som melkebasert? Da blir også kakene både melke og glutenfrie. Anonymous poster hash: 46a07...c60
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #2 Skrevet 14. mai 2016 Spør du meg er en pavlova uten krem omtrent som en sko uten såle, en bil uten bensin, som en elg uten solnedgang eller en klutvask etter en hard treningsøkt. Anonymous poster hash: 8516c...9be
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #3 Skrevet 14. mai 2016 Spør du meg er en pavlova uten krem omtrent som en sko uten såle, en bil uten bensin, som en elg uten solnedgang eller en klutvask etter en hard treningsøkt. Anonymous poster hash: 8516c...9be Ok, takk for innspill. Kun vanlijekrem duger ikke? Hva med soyabasert krem da? Anonymous poster hash: 46a07...c60
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #4 Skrevet 14. mai 2016 Tror faktisk jeg da hadde bakt en langpannekake. Sara Bernhard, snickerskake eller vaniljesauskaken. Anonymous poster hash: 8516c...9be
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #5 Skrevet 14. mai 2016 Jeg bruker vaniljekrem/saus som alternativ for en melkefri pavlova. Jeg lager en sjokoladevariant med kakao i marengsen,bær og revet sjokolade. Smaker veldig godt det. Anonymous poster hash: 07dea...3f2
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #6 Skrevet 14. mai 2016 Jeg bruker vaniljekrem/saus som alternativ for en melkefri pavlova. Jeg lager en sjokoladevariant med kakao i marengsen,bær og revet sjokolade. Smaker veldig godt det. Anonymous poster hash: 07dea...3f2 Det var lurt. Takk. Hadde litt lyst å lage en uten gluten og melk, det er ikke så mange slike kaker. Anonymous poster hash: 46a07...c60
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #7 Skrevet 14. mai 2016 Vaniljekrem går fint, men den er også krem i Anonymous poster hash: 939d4...480
Anonym bruker Skrevet 14. mai 2016 #8 Skrevet 14. mai 2016 Vaniljekrem går fint, men den er også krem i Anonymous poster hash: 939d4...480 Lager min selv, uten melkeprodukter. HI Anonymous poster hash: 46a07...c60
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå