Gå til innhold

Skal bake en kake til 17 mai som skal selges i kiosk.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det må visst være en pen, rund kake og den skal være oppskjært når den blir levert.

Så lurer jeg på, hvilken kake er best å bake for at den skal se pen ut etter den er blitt oppskjært? Hmm, ser jo for meg at kaken ikke vil se særlig lekker ut siden den ikke kan leveres hel.

Noen tips?

 

Anonymous poster hash: f7faa...c90

Fortsetter under...

Skrevet

Hæ? Merkelig bestilling. Hvorfor rund? Langpanne sjokoladekake slår alltid an..

Skrevet

Hæ? Merkelig bestilling. Hvorfor rund? Langpanne sjokoladekake slår alltid an..

Det er andre som har fått i oppdrag å lage langpannekaker...

 

 

Anonymous poster hash: f7faa...c90

Skrevet

Takker for tips men ser kanskje for meg at kaker med mye krem og stasj ikke blir så pene når jeg har skjært de opp?

 

Anonymous poster hash: f7faa...c90

Annonse

Skrevet

Prøv "eggende sjokoladekake" (søk det opp) utrolig god, ser fin ut oppskåret, best med litt krem og ev.litt bær ved siden av.

 

Anonymous poster hash: 7d8bc...d37

Skrevet

Ostekake med mye bær på toppen!

 

Anonymous poster hash: 7df6c...d64

Skrevet

Gulrotkake

 

Anonymous poster hash: 21c4a...a32

Skrevet

Takker for tips men ser kanskje for meg at kaker med mye krem og stasj ikke blir så pene når jeg har skjært de opp?

 

Anonymous poster hash: f7faa...c90

Når du skal skjære opp kaken varmer du kniven i varmt vann, tørker fort av vannet og skjærer en gang. Gjennta til du har delt opp hele kaken. Da blir den ikke stygg og smulete, men du får fine stykker.

 

Anonymous poster hash: 2b249...977

Skrevet

 

Når du skal skjære opp kaken varmer du kniven i varmt vann, tørker fort av vannet og skjærer en gang. Gjennta til du har delt opp hele kaken. Da blir den ikke stygg og smulete, men du får fine stykker.

 

Anonymous poster hash: 2b249...977

Takker for tips, det skal jeg prøve😃

Skrevet

Takker for tips, det skal jeg prøve

:) 

 

Anonymous poster hash: 2b249...977

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...