Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #1 Skrevet 12. mai 2016 Det må visst være en pen, rund kake og den skal være oppskjært når den blir levert. Så lurer jeg på, hvilken kake er best å bake for at den skal se pen ut etter den er blitt oppskjært? Hmm, ser jo for meg at kaken ikke vil se særlig lekker ut siden den ikke kan leveres hel. Noen tips? Anonymous poster hash: f7faa...c90
TinaK 1990 Skrevet 12. mai 2016 #2 Skrevet 12. mai 2016 Hæ? Merkelig bestilling. Hvorfor rund? Langpanne sjokoladekake slår alltid an..
Miss Chocolate Skrevet 12. mai 2016 #3 Skrevet 12. mai 2016 Cafe sting Eller denne http://www.godt.no/#!/oppskrift/7415/sjokoladekake-med-troeffelkrem(men halvver oppskriften og lag kun i en form)
Miss Chocolate Skrevet 12. mai 2016 #4 Skrevet 12. mai 2016 Eller denne http://www.mylittlekitchen.no/2012/06/19/rosekake/
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #5 Skrevet 12. mai 2016 Hæ? Merkelig bestilling. Hvorfor rund? Langpanne sjokoladekake slår alltid an.. Det er andre som har fått i oppdrag å lage langpannekaker... Anonymous poster hash: f7faa...c90
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #6 Skrevet 12. mai 2016 Takker for tips men ser kanskje for meg at kaker med mye krem og stasj ikke blir så pene når jeg har skjært de opp? Anonymous poster hash: f7faa...c90
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #7 Skrevet 12. mai 2016 Prøv "eggende sjokoladekake" (søk det opp) utrolig god, ser fin ut oppskåret, best med litt krem og ev.litt bær ved siden av. Anonymous poster hash: 7d8bc...d37
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #8 Skrevet 12. mai 2016 Ostekake med mye bær på toppen! Anonymous poster hash: 7df6c...d64
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #9 Skrevet 12. mai 2016 Gulrotkake Anonymous poster hash: 21c4a...a32
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #10 Skrevet 12. mai 2016 Takker for tips men ser kanskje for meg at kaker med mye krem og stasj ikke blir så pene når jeg har skjært de opp? Anonymous poster hash: f7faa...c90 Når du skal skjære opp kaken varmer du kniven i varmt vann, tørker fort av vannet og skjærer en gang. Gjennta til du har delt opp hele kaken. Da blir den ikke stygg og smulete, men du får fine stykker. Anonymous poster hash: 2b249...977
kruspersille22 Skrevet 12. mai 2016 #11 Skrevet 12. mai 2016 Når du skal skjære opp kaken varmer du kniven i varmt vann, tørker fort av vannet og skjærer en gang. Gjennta til du har delt opp hele kaken. Da blir den ikke stygg og smulete, men du får fine stykker. Anonymous poster hash: 2b249...977 Takker for tips, det skal jeg prøve😃
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #12 Skrevet 12. mai 2016 Takker for tips, det skal jeg prøve Anonymous poster hash: 2b249...977
Anonym bruker Skrevet 12. mai 2016 #13 Skrevet 12. mai 2016 Alltid populær, enkel å lage, skal lages dagen før den skal spises, altså passer den perfekt http://www.detsoteliv.no/oppskrift/ostekake-til-17-mai Bruk en skarp kniv når du skjærer den opp og tørk av kniven mellom hvert kutt. Anonymous poster hash: 34ff9...042
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå