Anonym bruker Skrevet 4. mai 2016 #1 Skrevet 4. mai 2016 Skal i et selskap i morgen hvor alle skal ta med frokostmat på deling. Lurer på å steke Hatting rundstykker og ta de med meg i stedenfor å kjøpe rundstykker på bakeri. Smaker disse rundstykkene like godt 1-2 timer etter at de er stekt? Eller er det sånn som halvstekte brød at man bør spise dem mens de er varme? Jeg syns i alle fall at halvstekte brød ofte blir tørre og ekle når de blir kalde... Anonymous poster hash: d82ab...262
Anonym bruker Skrevet 4. mai 2016 #2 Skrevet 4. mai 2016 Jeg synes bare de er gode når de er nystekte. Kan du steke dem der? Anonymous poster hash: ea6ab...64f
Anonym bruker Skrevet 4. mai 2016 #3 Skrevet 4. mai 2016 Takk for svaret!! Fikk beskjed om å lage alt på forhånd, så må nok steke hjemme. Har lagd 10 stk selv nå i kveld, men fikk ikke tid til flere. Får kjøpe noen flere på bakeri da. Tar ikke sjansen på Hatting... Anonymous poster hash: d82ab...262
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå