Gå til innhold

Bra kjøkkenmaskin. Kenwood major er noe herk.


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest Darwinia:-)

Den er utrolog dårlig på å elte deig.

Moen som har en kjøkkenmaskin som får med seg alt i bollen?

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

Da har du kanskje ikke stilt den inn riktig? Ganske vanlig å slite litt hvis man ikke stiller den inn riktig. For som de andre sier: KM er blant det beste på markedet. Hvis du sliter er det mest sannsynlig du som gjør noe feil😊 Endret av Darwinia:-)

Hi her.

Jo altså grovt brød, med 1,6 kg mel, 1 liter veske.

Bruker eltekroken.

 

Jeg må stipoe underveis å ta med alt det dom ligger i kanten på stålbollen. F så må jeg stoppe å bruke enbsleib eller hendene for å få med en del mel heilt i bunnen som ikke blander seg med resten.

 

Jeg VET at kenwood major skal være så bra, men......

 

Dessuten sliter jeg med å få av bollen. Det er som om den er sugd fast.

Mannen min må holde knwoden fast mens jeg vrir av bollen.

 

Har sett kjøkkenmaskin med håndtak på bollen....hvor genialt.

 

Og men en slags slikkepott som ligger inntill kanten av bollen og kontinuerlug særger for at deigrestene om bare ligger runt kantennog som ikke blir med i deigen faktisk blir skrapt av og blandet i.

 

Og så må jeg jo stå der å holde den, den farer jo av benken om jeg ikke står å holder på den......

 

 

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

Annonse

Hi her.

Jo altså grovt brød, med 1,6 kg mel, 1 liter veske.

Bruker eltekroken.

 

Jeg må stipoe underveis å ta med alt det dom ligger i kanten på stålbollen. F så må jeg stoppe å bruke enbsleib eller hendene for å få med en del mel heilt i bunnen som ikke blander seg med resten.

 

Jeg VET at kenwood major skal være så bra, men......

 

Dessuten sliter jeg med å få av bollen. Det er som om den er sugd fast.

Mannen min må holde knwoden fast mens jeg vrir av bollen.

 

Har sett kjøkkenmaskin med håndtak på bollen....hvor genialt.

 

Og men en slags slikkepott som ligger inntill kanten av bollen og kontinuerlug særger for at deigrestene om bare ligger runt kantennog som ikke blir med i deigen faktisk blir skrapt av og blandet i.

 

Og så må jeg jo stå der å holde den, den farer jo av benken om jeg ikke står å holder på den......

 

 

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

 

Ja, de er ikke særlig stødige. Har en Kitchenaid som er mye stødigere.

​Har god erfaring med elctrolux.

 

Anonymous poster hash: 1b084...b85

Hi her.

Jo altså grovt brød, med 1,6 kg mel, 1 liter veske.

Bruker eltekroken.

 

Jeg må stipoe underveis å ta med alt det dom ligger i kanten på stålbollen. F så må jeg stoppe å bruke enbsleib eller hendene for å få med en del mel heilt i bunnen som ikke blander seg med resten.

 

Jeg VET at kenwood major skal være så bra, men......

 

Dessuten sliter jeg med å få av bollen. Det er som om den er sugd fast.

Mannen min må holde knwoden fast mens jeg vrir av bollen.

 

Har sett kjøkkenmaskin med håndtak på bollen....hvor genialt.

 

Og men en slags slikkepott som ligger inntill kanten av bollen og kontinuerlug særger for at deigrestene om bare ligger runt kantennog som ikke blir med i deigen faktisk blir skrapt av og blandet i.

 

Og så må jeg jo stå der å holde den, den farer jo av benken om jeg ikke står å holder på den......

 

 

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

Jeg opplever også at jeg må passe på at maskinen ikke hopper gradvis nærmere og nærmere kanten når den elter tung deig. Men min får med seg alt både i bunnen og i kantene når jeg elter typsik bolledeig eller pizzadeig. Etter den er ferdig kan jeg helle hele deigen på benken og bollen ser helt ren ut. Men jeg har plastbolle. Kanskje det er mulig å bytte til plastbolle og se om det fungerer bedre enn stålbolle?

Hi her.

Jo altså grovt brød, med 1,6 kg mel, 1 liter veske.

Bruker eltekroken.

 

Jeg må stipoe underveis å ta med alt det dom ligger i kanten på stålbollen. F så må jeg stoppe å bruke enbsleib eller hendene for å få med en del mel heilt i bunnen som ikke blander seg med resten.

 

Jeg VET at kenwood major skal være så bra, men......

 

Dessuten sliter jeg med å få av bollen. Det er som om den er sugd fast.

Mannen min må holde knwoden fast mens jeg vrir av bollen.

 

Har sett kjøkkenmaskin med håndtak på bollen....hvor genialt.

 

Og men en slags slikkepott som ligger inntill kanten av bollen og kontinuerlug særger for at deigrestene om bare ligger runt kantennog som ikke blir med i deigen faktisk blir skrapt av og blandet i.

 

Og så må jeg jo stå der å holde den, den farer jo av benken om jeg ikke står å holder på den......

 

 

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

Hvis alt ikke blandes inn må du justere eltekroken. Det er enkelt, se manual eller kenwood sine nettsider. Eller google det.

 

Med en så tung deig må du bruke laveste hastighet for å unngå at den hopper rundt på benken.

 

Det finnes boller med håndtak til kenwood, det har jeg.

Endret av monty12

Har du kanskje kjøpt maskinen med bare 900 watt?

Den syns ikke jeg heller er noe bra, men selv med den går det helt fint å lage tre store brød når den er rett innstilt og du bruker rett hastighet.

 

Jeg liker mye bedre den med 1500 watt og stålbolle med hanker.



Anonymous poster hash: dd7fe...5e0

Hi her.

Jo altså grovt brød, med 1,6 kg mel, 1 liter veske.

Bruker eltekroken.

 

Jeg må stipoe underveis å ta med alt det dom ligger i kanten på stålbollen. F så må jeg stoppe å bruke enbsleib eller hendene for å få med en del mel heilt i bunnen som ikke blander seg med resten.

 

Jeg VET at kenwood major skal være så bra, men......

 

Dessuten sliter jeg med å få av bollen. Det er som om den er sugd fast.

Mannen min må holde knwoden fast mens jeg vrir av bollen.

 

Har sett kjøkkenmaskin med håndtak på bollen....hvor genialt.

 

Og men en slags slikkepott som ligger inntill kanten av bollen og kontinuerlug særger for at deigrestene om bare ligger runt kantennog som ikke blir med i deigen faktisk blir skrapt av og blandet i.

 

Og så må jeg jo stå der å holde den, den farer jo av benken om jeg ikke står å holder på den......

 

 

 

Anonymous poster hash: e4d2c...3e9

Kan det være at maskinen rett og slett er for liten? Min Kenwood står støtt som fjell, men hadde jeg brukt din oppskrift hadde det ikke gått. Min er 900w, hvor stor er din?

Annonse

Her er det flere ting som muligens kan være årsaken

- du kjører maskinen på for høy hastighet? Gjærdeig, av alle typer, skal eltes på max 1. Dette er ikke først og fremst pga maskinen, men pga deigen. Den har best av å eltes sakte, men kraftig. Det gjør også at maskinen står stødig.

- har du sjekket at kroken din er justert riktig på maskinen din? Se bruksanvisningen.

- du lager for stor deig for din maskin?

- du har lav watt? 1200 eller 1500 er best

- du får boller til Kenwood med ører også, jeg har det.

- du får eltekrok med skrape/slikkepott-funksjon til Kenwood også, jeg har det.

 

 

Anonymous poster hash: 3a347...758

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...