Anonym bruker Skrevet 10. april 2016 #1 Skrevet 10. april 2016 Kjøpte den i utgangspunktet for å ha det i taco, men bare revet rødkål med litt oliven olje, pepper og salt smakte ikke ikke noe spesielt. Noen som har en oppskrift? Vet i alle fall at i Mexico så bruker dem jo rødkål i taco, også har jeg smakt sikkilig god burritos i Oslo som de selger på taco trucken.. 4 gringos som det heter Anonymous poster hash: 38a20...168
Anonym bruker Skrevet 10. april 2016 #2 Skrevet 10. april 2016 den skal jo kokes med eddik...og smakes til med sukker...eddiken skal i tidlig for å bevare fargen. da er det rødkål. ( sjekk oppskriften til rødkål) den kan sikkert tilsettes andre ting etter at den er kokt for å få det du er ute etter.....søk på nett. Anonymous poster hash: 17ff8...969
Anonym bruker Skrevet 10. april 2016 #3 Skrevet 10. april 2016 den skal jo kokes med eddik...og smakes til med sukker...eddiken skal i tidlig for å bevare fargen. da er det rødkål. ( sjekk oppskriften til rødkål) den kan sikkert tilsettes andre ting etter at den er kokt for å få det du er ute etter.....søk på nett. Anonymous poster hash: 17ff8...969 [/ Det som er at jeg finner ingenting ting fant bare en der det står at man koke rødkål med kjøttkraft å eddik. Men ingenting annet. Har ikke kjøttkraft heller :/ Anonymous poster hash: 38a20...168
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 10. april 2016 #4 Skrevet 10. april 2016 Google Mexican red cabbage og se om du finner noe du liker?
Anonym bruker Skrevet 10. april 2016 #5 Skrevet 10. april 2016 Google Mexican red cabbage og se om du finner noe du liker? Finner ingenting spesifikt ( Anonymous poster hash: 38a20...168
Anonym bruker Skrevet 10. april 2016 #6 Skrevet 10. april 2016 Jeg synes det er veldig godt å finstrimle den og steke den i ovnen (eller på pannen) sammen med løk, salt, pepper og sitron. Jeg spiser det i stedet for pasta. Anonymous poster hash: 87892...3bd
Anonym bruker Skrevet 11. april 2016 #7 Skrevet 11. april 2016 Vi liker det som salat. Finstrimle, eddik, salt, pepper, sukker, 1/2 l mineralvann, finhakket løk. Bland alt sammen, la det stå i kjøleskapet over natten. Sil av. Knasende godt, sunt og billig. Anonymous poster hash: 9c9c6...fe2
Anonym bruker Skrevet 11. april 2016 #8 Skrevet 11. april 2016 Vi liker det som salat. Finstrimle, eddik, salt, pepper, sukker, 1/2 l mineralvann, finhakket løk. Bland alt sammen, la det stå i kjøleskapet over natten. Sil av. Knasende godt, sunt og billig. Anonymous poster hash: 9c9c6...fe2 Med mineralvann, mener du farris? Anonymous poster hash: d0ad8...875
Anonym bruker Skrevet 11. april 2016 #9 Skrevet 11. april 2016 Vi bruker rødkål som en av ingrediensene i salat. Anonymous poster hash: 02d7d...006
TPK Skrevet 11. april 2016 #10 Skrevet 11. april 2016 Vi bruker det også som salat. Altså bare rå, som den er. Bare vasker og kutter.
Anonym bruker Skrevet 11. april 2016 #11 Skrevet 11. april 2016 Svigermoren min bruker å finstrimle den, røre inn rømme og litt sukker. Et fantastisk tilbehør til mye Anonymous poster hash: 1c776...6cc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå