Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #1 Skrevet 7. april 2016 Hjelp meg Ikke melis glasur. Anonymous poster hash: 98ec9...7f1
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 7. april 2016 #2 Skrevet 7. april 2016 Hva er feil med melis? Det er jo det unger liker?
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #3 Skrevet 7. april 2016 Melkesjokoladefluff! Passer til alt! Melkesjokolade smeltet i kremfløte (varmes opp til kokepunktet), avkjøles i kjøleskap til dagen etter og piskes opp. Fantastisk godt!! Anonymous poster hash: 677e5...0e7
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #4 Skrevet 7. april 2016 Får aldri til å smøre melisglasur fint på.... Anonymous poster hash: 98ec9...7f1
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 7. april 2016 #5 Skrevet 7. april 2016 Får aldri til å smøre melisglasur fint på.... Anonymous poster hash: 98ec9...7f1 Da lager du den for tynn. Den skal være så tykk at du tror at du ikke får til å smøre den på.
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #6 Skrevet 7. april 2016 Har prøvd mye forskjellig her, men har nå fått streng beskjed fra ungene om å slutte prøve nye ting, det er melis de vil ha Lag den tykk og ha litt sitron i den så blir den helt hvit, blank og fin å stryke på. Anonymous poster hash: 32607...545
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #7 Skrevet 7. april 2016 Melis med litt farge slår aldri feil. Og barna betyr seg ikke om den er smurt stygt på. Anonymous poster hash: 147b7...ca4
Anonym bruker Skrevet 8. april 2016 #8 Skrevet 8. april 2016 Jeg bruker kremost, melis og vann. Både barn og voksne syns den er kjempegod:) Anonymous poster hash: 7f0e3...1e4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå