Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #1 Skrevet 7. april 2016 Eller lunsj. Har en jente som et så matlei! Hun har cøliaki og nekter å spise brød med hele frø/korn. Hun liker ikke omelett/eggerøre. Til nå har det gått i halvgrovt brød, havregryn, yoghurt og hjemmebakte fine horn med ost og skinke. Anonymous poster hash: 2be5c...2a0
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #2 Skrevet 7. april 2016 Dropp kveldsmat så blir hun nok såpass sulten til frokost at "matlei" ikke er noe problem Anonymous poster hash: 45b54...b16
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #3 Skrevet 7. april 2016 Dropp kveldsmat så blir hun nok såpass sulten til frokost at "matlei" ikke er noe problem Anonymous poster hash: 45b54...b16 Wow.. Anonymous poster hash: 55cbc...c3b
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #4 Skrevet 7. april 2016 Lomper med pålegg Salat Frukt Havregrøt Anonymous poster hash: d87c2...0a6
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #5 Skrevet 7. april 2016 Smoothies Knekkebrød Anonymous poster hash: d87c2...0a6
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #6 Skrevet 7. april 2016 Eller lunsj. Har en jente som et så matlei! Hun har cøliaki og nekter å spise brød med hele frø/korn. Hun liker ikke omelett/eggerøre. Til nå har det gått i halvgrovt brød, havregryn, yoghurt og hjemmebakte fine horn med ost og skinke. Anonymous poster hash: 2be5c...2a0 Pannekaker, lapper, vafler, matmuffins, frokostblanding med melk eller yoghurt, corn flakes, müsli med yoghurt, wraps med fyll, eller så er det greit med wok med ris, pasta med pølser, eller annet tilbehør. Anonymous poster hash: b7371...62a
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #7 Skrevet 7. april 2016 Lag overnatten-grøt, mange gode oppskrifter om du googler :-) Bananpannekaker Yoghurter med bær, honning, frukt og nøtter Matmuffins av forskjellige slag Cload bread Anonymous poster hash: f2589...25e
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #8 Skrevet 7. april 2016 Min datter spiser yoghurt i en skål og fyller på med havregryn, rosiner, noen halve drue og noen blåbær fra frysa, rører det sammen og synes det er kjempegodt. I matpakka har hun ofte lomper med pålegg, fiskekaker, grønnsaksstaver, pizzasnurrer o.l., det er jo ting som greit kan spises til kvelds også. Anonymous poster hash: 44324...e3d
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #9 Skrevet 7. april 2016 knekkebrød Anonymous poster hash: 40b01...531
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #10 Skrevet 7. april 2016 Dropp kveldsmat så blir hun nok såpass sulten til frokost at "matlei" ikke er noe problem Anonymous poster hash: 45b54...b16 Du har ikke smakt glutenfritt brød skjønner jeg... Anonymous poster hash: a8742...e06
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #11 Skrevet 7. april 2016 Hvis du baker selv kan du male frø/nøtter med stavmikseren slik at barnet ikke merker de:) Et tips for bedre glutenfrie brød er å tilsette egg og laktosefri melk (baksten blir saftigere). Hvis barnet er glad i grøt kan man jo variere med ulike typer grøter; havre, bygg, hirse. Varier med ulike typer frukt og bær til. Anonymous poster hash: 88d98...4ce
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #12 Skrevet 7. april 2016 Du har fått de fleste tipsene jeg tenkte på allerede, men tror ikke noen har nevnt smoothie. Med litt havregryn og nøtter metter den godt, og er et supert måltid for matleie barn!👍🏻 Vi lager med frosne bær og banan (frys ned bananer som begynner å bli brune i skallet, de er søte, og man slipper å kaste dem). Væske varierer vi mellom yoghurt, juice eller melk. Anonymous poster hash: 08f19...1a8
Anonym bruker Skrevet 7. april 2016 #13 Skrevet 7. april 2016 Hvis du baker selv kan du male frø/nøtter med stavmikseren slik at barnet ikke merker de:) Et tips for bedre glutenfrie brød er å tilsette egg og laktosefri melk (baksten blir saftigere). Hvis barnet er glad i grøt kan man jo variere med ulike typer grøter; havre, bygg, hirse. Varier med ulike typer frukt og bær til. Anonymous poster hash: 88d98...4ce Hun spurte etter glutenfritt.. Anonymous poster hash: f56c2...793
Anonym bruker Skrevet 8. april 2016 #14 Skrevet 8. april 2016 Hvis du baker selv kan du male frø/nøtter med stavmikseren slik at barnet ikke merker de:) Et tips for bedre glutenfrie brød er å tilsette egg og laktosefri melk (baksten blir saftigere). Hvis barnet er glad i grøt kan man jo variere med ulike typer grøter; havre, bygg, hirse. Varier med ulike typer frukt og bær til. Anonymous poster hash: 88d98...4ce Glutenallergiker kan ikke spise bygg Anonymous poster hash: 40b01...531
Høstduft Skrevet 8. april 2016 #15 Skrevet 8. april 2016 På meny og kiwi selger de et nytt glutenfritt brød som heter kjernebrød. Det er dagferskt og finnes også som loff. Og de er faktisk utrolig saftig og gode. Det beste glutenfrie jeg har smakt isllefall. Bare et lite tips 😊
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå