Gå til innhold

Kan jeg bruke edamer ost på pizza? Og hvordan er den i smaken?


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: f16b6...d58

Fortsetter under...

Skrevet

Har gjort det en gang og aldri mer. Husker ikke hvordan det smakte, men det fløt i fett! Ikke å anbefale altså.

Skrevet

Usj da.

Har en liggende etter priskrigen før jul og så de hadde revet ost med fire typer i butikken, b.l.a edamer.

Men da dropper jeg det. Synd å ødelegge pizza'en.



Anonymous poster hash: f16b6...d58
Skrevet

Jeg er ganske sikker på at jeg har gjort det, uten å tenke over det engang. Rev bare det vi hadde. Og det gikk fint. Men nå bruker vi veldig lite ost, mengden har nok noe å si. 

Skrevet

Jeg har gjort det flere ganger. Synes det er godt

Skrevet

Den er veldig fet. Bland den med feks mozarella. Ost er fint å rive og fryse. Den kan også brukes til taco feks. 

Annonse

Skrevet

Det går helt fint!

 

Anonymous poster hash: 0d0a8...594

Skrevet

Går veldig bra. Kjempe godt!

Skrevet

Hmmm, så da flyter det ikke over av fett da?

 

Men jeg liker masse ost på pizza'en. Går det bra og da?



Anonymous poster hash: f16b6...d58

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...