Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #1 Del Skrevet 6. april 2016 Anonymous poster hash: f16b6...d58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
*Miss Marple* Skrevet 6. april 2016 #2 Del Skrevet 6. april 2016 Har gjort det en gang og aldri mer. Husker ikke hvordan det smakte, men det fløt i fett! Ikke å anbefale altså. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #3 Del Skrevet 6. april 2016 Usj da. Har en liggende etter priskrigen før jul og så de hadde revet ost med fire typer i butikken, b.l.a edamer. Men da dropper jeg det. Synd å ødelegge pizza'en. Anonymous poster hash: f16b6...d58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandala Skrevet 6. april 2016 #4 Del Skrevet 6. april 2016 Jeg er ganske sikker på at jeg har gjort det, uten å tenke over det engang. Rev bare det vi hadde. Og det gikk fint. Men nå bruker vi veldig lite ost, mengden har nok noe å si. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
jojoen Skrevet 6. april 2016 #5 Del Skrevet 6. april 2016 Jeg har gjort det flere ganger. Synes det er godt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 6. april 2016 #6 Del Skrevet 6. april 2016 Den er veldig fet. Bland den med feks mozarella. Ost er fint å rive og fryse. Den kan også brukes til taco feks. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #7 Del Skrevet 6. april 2016 Det går helt fint! Anonymous poster hash: 0d0a8...594 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tipptopp Skrevet 6. april 2016 #8 Del Skrevet 6. april 2016 Går veldig bra. Kjempe godt! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #9 Del Skrevet 6. april 2016 Hmmm, så da flyter det ikke over av fett da? Men jeg liker masse ost på pizza'en. Går det bra og da? Anonymous poster hash: f16b6...d58 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå