*Miss Marple* Skrevet 6. april 2016 #2 Skrevet 6. april 2016 Har gjort det en gang og aldri mer. Husker ikke hvordan det smakte, men det fløt i fett! Ikke å anbefale altså.
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #3 Skrevet 6. april 2016 Usj da. Har en liggende etter priskrigen før jul og så de hadde revet ost med fire typer i butikken, b.l.a edamer. Men da dropper jeg det. Synd å ødelegge pizza'en. Anonymous poster hash: f16b6...d58
Mandala Skrevet 6. april 2016 #4 Skrevet 6. april 2016 Jeg er ganske sikker på at jeg har gjort det, uten å tenke over det engang. Rev bare det vi hadde. Og det gikk fint. Men nå bruker vi veldig lite ost, mengden har nok noe å si.
jojoen Skrevet 6. april 2016 #5 Skrevet 6. april 2016 Jeg har gjort det flere ganger. Synes det er godt
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 6. april 2016 #6 Skrevet 6. april 2016 Den er veldig fet. Bland den med feks mozarella. Ost er fint å rive og fryse. Den kan også brukes til taco feks.
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #7 Skrevet 6. april 2016 Det går helt fint! Anonymous poster hash: 0d0a8...594
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #9 Skrevet 6. april 2016 Hmmm, så da flyter det ikke over av fett da? Men jeg liker masse ost på pizza'en. Går det bra og da? Anonymous poster hash: f16b6...d58
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå