Gå til innhold

Kan jeg bruke edamer ost på pizza? Og hvordan er den i smaken?


Anonym bruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Har gjort det en gang og aldri mer. Husker ikke hvordan det smakte, men det fløt i fett! Ikke å anbefale altså.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Usj da.

Har en liggende etter priskrigen før jul og så de hadde revet ost med fire typer i butikken, b.l.a edamer.

Men da dropper jeg det. Synd å ødelegge pizza'en.



Anonymous poster hash: f16b6...d58
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er ganske sikker på at jeg har gjort det, uten å tenke over det engang. Rev bare det vi hadde. Og det gikk fint. Men nå bruker vi veldig lite ost, mengden har nok noe å si. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den er veldig fet. Bland den med feks mozarella. Ost er fint å rive og fryse. Den kan også brukes til taco feks. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Hmmm, så da flyter det ikke over av fett da?

 

Men jeg liker masse ost på pizza'en. Går det bra og da?



Anonymous poster hash: f16b6...d58
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...