HuderRonjaB Skrevet 5. april 2016 #1 Skrevet 5. april 2016 Ser at 17 g melange er 104 kcal og olivenolje enda verre.
Anonym bruker Skrevet 5. april 2016 #2 Skrevet 5. april 2016 Det sunneste er å steke i tørr teflonpanne eller å ovnssteke på brett i ovnen. Anonymous poster hash: 6a920...404
Anonym bruker Skrevet 5. april 2016 #3 Skrevet 5. april 2016 Husk at man må ha litt fett i kosten da.. Hjernen består av fett blant annet. Kjøp deg en oljesprayflaske. Hadde brukt olje eller flytende margarin i teflonpanne, da trenger man mindre. Anonymous poster hash: 79ca8...831
Anonym bruker Skrevet 5. april 2016 #4 Skrevet 5. april 2016 Ghee. Anonymous poster hash: 2773e...d24
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #5 Skrevet 6. april 2016 Rapsolje er bra Anonymous poster hash: ed1ea...e50
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #6 Skrevet 6. april 2016 Kaloriene er ikke det viktige. Fett er meget viktig for at næringsstoffene fra maten skal bli tatt opp. Rapsolje tåler høy varme, smør og ghee er også OK. Anonymous poster hash: d89d1...07a
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #7 Skrevet 6. april 2016 Jeg ovnssteker alt som kan ovnsstekes. Mye unødvendig fett unngått 👍 Bruker mye ultrapro fra Tupperware. Anonymous poster hash: 8017f...38f
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #8 Skrevet 6. april 2016 Er du interessert i sunnest (i tilfelle i følge hvilken diett?) eller i "sunnest"/minst kalorier? Anonymous poster hash: 6c2d2...f6e
moota m storebror&lillebror Skrevet 6. april 2016 #9 Skrevet 6. april 2016 Tja du kan steke i vann om så er.
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #10 Skrevet 6. april 2016 Rapsolje er ok, kokosolje også, men ingen oljer tåler veldig høy varme uten å bli "ødelagt" Margarin er plastikk (Google) Meierismør er et ok stekesmør der du må ha noe. Husk feit mat som kjøttdeig, bacon el. trenger ikke noe, de gir fra seg mye fett. Det sunneste er å steke alt i ovn, uten fett Anonymous poster hash: 65fd7...ffe
TinaK 1990 Skrevet 6. april 2016 #11 Skrevet 6. april 2016 Jeg ovnsteker feks all fisk fordi det allerede er nok fett i laksen og den blir mye mer saftig
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #12 Skrevet 6. april 2016 Fett er fett. Altså kalorimessig. Men typen fett sier noe om hvor sunt det er. Melange bør du kaste i søpla. Det er absolutt ikke sunt fett. Mye transfett. Raps og solsikkeolje tåler varme godt og er sunne fettyper. Olivenolje tåler ikke varme og skal ikke stekes i, men smakssette maten. Bruker mye smør og raps. Kokos har jeg ingen erfaring med. Anonymous poster hash: 0d11f...7f2
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #13 Skrevet 6. april 2016 Det sunneste er å koke. Anonymous poster hash: 09b23...5b2
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #14 Skrevet 6. april 2016 Bruker å steke kjøttdeigen i tran ❤ Anonymous poster hash: f3112...527
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #15 Skrevet 6. april 2016 Sunt har ingenting med kalorier å gjøre. Anonymous poster hash: 2ec6a...074
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #16 Skrevet 6. april 2016 Rapsolje er bra. Anonymous poster hash: 7b8b3...75e
Anonym bruker Skrevet 6. april 2016 #17 Skrevet 6. april 2016 Bruker å steke kjøttdeigen i tran ❤ Anonymous poster hash: f3112...527 Yummi Anonymous poster hash: 68e47...8dc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå