Anonym bruker Skrevet 2. april 2016 #1 Skrevet 2. april 2016 Jeg har forsøkt å lage chia grøt - 2 dl mandelmelk og 2 ss chia frø, men den blir ikke tykk... Skal den ikke bli det? Hvor lenge må jeg vente? Har jeg for lite frø i? Anonymous poster hash: f0cd0...aa3
Anonym bruker Skrevet 2. april 2016 #2 Skrevet 2. april 2016 Jeg tror det blir for mye væske, ja. Av de som først importerte chiafrø til landet lærte jeg at forholdet mellom frø og væske skal være 1:7. En spiseskje frø, syv spiseskjeer vann/væske. Prøv å ha i litt mer frø, du Jeg måler ikke lenger, har lært meg å ta det på feelingen, men tror 2 dl til 2 ss blir for mye væske/for lite frø. Anonymous poster hash: 5c815...c29
beef sister Skrevet 2. april 2016 #3 Skrevet 2. april 2016 Jeg har forsøkt å lage chia grøt - 2 dl mandelmelk og 2 ss chia frø, men den blir ikke tykk... Skal den ikke bli det? Hvor lenge må jeg vente? Har jeg for lite frø i? Anonymous poster hash: f0cd0...aa3 Du har en dl for mye væske.
Anonym bruker Skrevet 2. april 2016 #4 Skrevet 2. april 2016 1,5 dl væske 2 ss frø. Rør i de første 15 min- sett i kjøleskap over natten. Jeg går på lavkarbo og bruker også litt tagiatesse i. Anonymous poster hash: 3b9cf...74b
Anonym bruker Skrevet 3. april 2016 #5 Skrevet 3. april 2016 Smaker det godt? 😊 Anonymous poster hash: a026a...074
Miss Chocolate Skrevet 3. april 2016 #6 Skrevet 3. april 2016 Smaker det godt? 😊 Anonymous poster hash: a026a...074 Det smaker ikke mye, som gelé uten smak, så det smaker det du tilsetter! Tilsett banan og kakao, så blir det sjokoladesmak. Prøv bær, frukt osv.
Anonym bruker Skrevet 3. april 2016 #7 Skrevet 3. april 2016 Hvorfor bruker du chia og mandel? Anonymous poster hash: f11c5...c73
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå