Gå til innhold

Ca steketid på 1 kg indrefilet?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Ville heller langtidsstekt den. Blir mye mørere! Har du steketermometer? Du kan stekeden ferdig på forhånd, så gi den en rask oppvarming i ovnen på høy temperatur like før servering.

 

Anonymous poster hash: 8146e...d1c

Hvor mange grader kan jeg sette den på nå om den skal bli ferdig til kl 18 da? Er 100 Ok?

 

Anonymous poster hash: 97197...b6a

Hvor mange grader kan jeg sette den på nå om den skal bli ferdig til kl 18 da? Er 100 Ok?

 

Anonymous poster hash: 97197...b6a

Har du steketermometer? Da ville jeg satt ovnen på kanskje 70-80 grader nå, og fulgt med når termometeret begynner å nærme seg 60-65 grader. Hvis den har mange hrader igjen ved 17-tiden så kan du øke temperaturen på ovnrn. Blir den ferdig før, så ta den ut og la den hvile. Ca Kl 1740 kan du varme den opp igjen. Ut av ovnen kl 1750 og hvile 10 minutter før du skjærer i den.

 

Anonymous poster hash: 8146e...d1c

Har du steketermometer? Da ville jeg satt ovnen på kanskje 70-80 grader nå, og fulgt med når termometeret begynner å nærme seg 60-65 grader. Hvis den har mange hrader igjen ved 17-tiden så kan du øke temperaturen på ovnrn. Blir den ferdig før, så ta den ut og la den hvile. Ca Kl 1740 kan du varme den opp igjen. Ut av ovnen kl 1750 og hvile 10 minutter før du skjærer i den.

 

Anonymous poster hash: 8146e...d1c

Jeg har steketermometer så satser på å følge din oppskrift.

 

Tusen hjertelig takk for hjelpen!

 

Anonymous poster hash: 97197...b6a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...