Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #1 Del Skrevet 25. mars 2016 Skal steke en indrefilet av okse på 1,25 kg på 125 grader. Noen som aner ca hvor lang tid det tar å få den gjennomstekt? Litt vanskelig å beregne når middag er satt til kl 18. Anonymous poster hash: 97197...b6a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144267861-ca-steketid-p%C3%A5-1-kg-indrefilet/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #2 Del Skrevet 25. mars 2016 Ville heller langtidsstekt den. Blir mye mørere! Har du steketermometer? Du kan stekeden ferdig på forhånd, så gi den en rask oppvarming i ovnen på høy temperatur like før servering. Anonymous poster hash: 8146e...d1c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144267861-ca-steketid-p%C3%A5-1-kg-indrefilet/#findComment-147807757 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #3 Del Skrevet 25. mars 2016 Ville heller langtidsstekt den. Blir mye mørere! Har du steketermometer? Du kan stekeden ferdig på forhånd, så gi den en rask oppvarming i ovnen på høy temperatur like før servering. Anonymous poster hash: 8146e...d1c Hvor mange grader kan jeg sette den på nå om den skal bli ferdig til kl 18 da? Er 100 Ok? Anonymous poster hash: 97197...b6a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144267861-ca-steketid-p%C3%A5-1-kg-indrefilet/#findComment-147807771 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #4 Del Skrevet 25. mars 2016 Hvor mange grader kan jeg sette den på nå om den skal bli ferdig til kl 18 da? Er 100 Ok? Anonymous poster hash: 97197...b6a Har du steketermometer? Da ville jeg satt ovnen på kanskje 70-80 grader nå, og fulgt med når termometeret begynner å nærme seg 60-65 grader. Hvis den har mange hrader igjen ved 17-tiden så kan du øke temperaturen på ovnrn. Blir den ferdig før, så ta den ut og la den hvile. Ca Kl 1740 kan du varme den opp igjen. Ut av ovnen kl 1750 og hvile 10 minutter før du skjærer i den. Anonymous poster hash: 8146e...d1c Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144267861-ca-steketid-p%C3%A5-1-kg-indrefilet/#findComment-147807775 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #5 Del Skrevet 25. mars 2016 Har du steketermometer? Da ville jeg satt ovnen på kanskje 70-80 grader nå, og fulgt med når termometeret begynner å nærme seg 60-65 grader. Hvis den har mange hrader igjen ved 17-tiden så kan du øke temperaturen på ovnrn. Blir den ferdig før, så ta den ut og la den hvile. Ca Kl 1740 kan du varme den opp igjen. Ut av ovnen kl 1750 og hvile 10 minutter før du skjærer i den. Anonymous poster hash: 8146e...d1c Jeg har steketermometer så satser på å følge din oppskrift. Tusen hjertelig takk for hjelpen! Anonymous poster hash: 97197...b6a Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144267861-ca-steketid-p%C3%A5-1-kg-indrefilet/#findComment-147807780 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå