Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #1 Skrevet 25. mars 2016 Er på hytta, og skal lage pavlova. Har eddik, men verken potetmel eller maizena. Går det bra uten? Anonymous poster hash: 3a0d1...1ad
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 25. mars 2016 #2 Skrevet 25. mars 2016 (endret) Hva skulle du hatt maizena, eddik osv til? Blander bare eggehvitter og sukker for å lage marengbunnen, så har man på krem og frukt Edit: ser at mange oppskrifter bruker eddik og maizena i blandingen, jeg pleier bare å bruke eggehvitter og sukker, slår aldri feil altså Endret 25. mars 2016 av Syltebærtyttetøy
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #3 Skrevet 25. mars 2016 Blir det ikke dårlig smak av eddik?? Anonymous poster hash: 5e495...dd4
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #4 Skrevet 25. mars 2016 Nei det blir ikke eddiksmak av kaken. Du kan lage bunn uten eddik og maizena men da vil den bli sprø tvers gjennom sånn som pikekyss. Det gode med pavlovabunnen er jo den seige kjernen inni synes jeg ihvertfall 😊 Anonymous poster hash: def60...f42
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #5 Skrevet 25. mars 2016 Nei det blir ikke eddiksmak av kaken. Du kan lage bunn uten eddik og maizena men da vil den bli sprø tvers gjennom sånn som pikekyss. Det gode med pavlovabunnen er jo den seige kjernen inni synes jeg ihvertfall 😊 Anonymous poster hash: def60...f42 Ja, det er akkurat det. Bare lurte på om jeg kunne bruke litt eddik for å få den seig, eller om maizena da er helt nødvendig pga væsken. Jeg får prøve Anonymous poster hash: 3a0d1...1ad
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #6 Skrevet 25. mars 2016 Jeg bruker aldri maizena. Bruker kun eggehviter, sukker og eddik. Det er eddiken som gjør bunnen seig og god. Mmm Anonymous poster hash: 4df8b...58e
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #8 Skrevet 25. mars 2016 Ja, det er akkurat det. Bare lurte på om jeg kunne bruke litt eddik for å få den seig, eller om maizena da er helt nødvendig pga væsken. Jeg får prøve Anonymous poster hash: 3a0d1...1ad Beklager...syntes du skrev at du ikke hadde eddik eller maizena. Men har du eddik vil jeg tro den blir bra 😊 Anonymous poster hash: def60...f42
Anonym bruker Skrevet 25. mars 2016 #9 Skrevet 25. mars 2016 Beklager...syntes du skrev at du ikke hadde eddik eller maizena. Men har du eddik vil jeg tro den blir bra 😊 Anonymous poster hash: def60...f42 Den står i ovnen og avkjøles nå. Ser bra ut, så håper den smaker bra også Anonymous poster hash: 3a0d1...1ad
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå