Anonym bruker Skrevet 17. mars 2016 #2 Skrevet 17. mars 2016 Marengs som pynt på muffins? Det høres ikke ut som det passer sammen i det hele tatt! Men marengs er vel best fersk, tror den blir myk etter en stund. Anonymous poster hash: c61f1...4b5
Anonym bruker Skrevet 17. mars 2016 #3 Skrevet 17. mars 2016 Marengs som pynt på muffins? Det høres ikke ut som det passer sammen i det hele tatt! Men marengs er vel best fersk, tror den blir myk etter en stund. Anonymous poster hash: c61f1...4b5 Jeg har sett det på tv 😨 Hi Anonymous poster hash: e2cac...a19
Gjest Muji81 Skrevet 17. mars 2016 #4 Skrevet 17. mars 2016 Italiensk marengs kan fungere fint på muffins. Sånn myk marengs som brennes litt. Men slik marengs er ferskvare. Den andre typen som tørkes i ovnen som en pavlova er mer holdbar. Men blir myk ved fuktighet
Anonym bruker Skrevet 17. mars 2016 #5 Skrevet 17. mars 2016 Det finnes mange forskjellige typer marengsfrostinger, men de er alle best samme dag altså.... Til deg som ikke har hørt om dette før, sjekk her: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sitroncupcakes-med-marengskrem http://www.detsoteliv.no/oppskrift/blueberry-meringue-cupcakes http://www.detsoteliv.no/oppskrift/angel-food-cupcakes Veldig mye bedre enn f.eks smørkrem, en marengsfrosting smelter i munnen, som en fersk kokosbolle Anonymous poster hash: a6b06...66f
Anonym bruker Skrevet 17. mars 2016 #6 Skrevet 17. mars 2016 Oppbevarte de i kjøleskap selv. Det ble IKKE godt. Anonymous poster hash: 56dc8...964
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå