Gå til innhold

kan man lage muffins å pynte med marengs dagen før servering? isåfall hvordan skal jeg oppbevare de om natten? u/t


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Anonymous poster hash: e2cac...a19

Skrevet

Marengs som pynt på muffins? Det høres ikke ut som det passer sammen i det hele tatt! Men marengs er vel best fersk, tror den blir myk etter en stund.

 

Anonymous poster hash: c61f1...4b5

Skrevet

Marengs som pynt på muffins? Det høres ikke ut som det passer sammen i det hele tatt! Men marengs er vel best fersk, tror den blir myk etter en stund.

 

Anonymous poster hash: c61f1...4b5

Jeg har sett det på tv 😨

Hi

 

Anonymous poster hash: e2cac...a19

Gjest Muji81
Skrevet

Italiensk marengs kan fungere fint på muffins. Sånn myk marengs som brennes litt.

Men slik marengs er ferskvare.

 

Den andre typen som tørkes i ovnen som en pavlova er mer holdbar. Men blir myk ved fuktighet

Skrevet

Det finnes mange forskjellige typer marengsfrostinger, men de er alle best samme dag altså....

 

Til deg som ikke har hørt om dette før, sjekk her:

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sitroncupcakes-med-marengskrem

 

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/blueberry-meringue-cupcakes

 

http://www.detsoteliv.no/oppskrift/angel-food-cupcakes

 

Veldig mye bedre enn f.eks smørkrem, en marengsfrosting smelter i munnen, som en fersk kokosbolle :)



Anonymous poster hash: a6b06...66f
Skrevet

Oppbevarte de i kjøleskap selv. Det ble IKKE godt.

 

Anonymous poster hash: 56dc8...964

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...