Anonym bruker Skrevet 13. mars 2016 #1 Skrevet 13. mars 2016 Går d an? Fikk så lyst på lapskaus.. Men har ikke purreløk. Man man bruke vanlig gul løk? Anonymous poster hash: 352b7...492
Yellow Brick Road Skrevet 13. mars 2016 #2 Skrevet 13. mars 2016 Jeg har alltid litt gul løk i lappskaus, og purre i tillegg. Men har du ikke purre, så bruker du bare litt mer løk eller krydrer litt ekstra med noe annet, ev. en buljongterning dersom du synes det mangler noe i smaken.
Anonym bruker Skrevet 13. mars 2016 #3 Skrevet 13. mars 2016 Jeg har aldri brukt purre, bare kepaløk, så det hår absolutt an. 😊👍 Anonymous poster hash: c6169...ec6
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå