GĂ„ til innhold

Boikotter Prior fra i dag đŸ‘ŽđŸŒ


Anbefalte innlegg

Skrevet

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.
Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon?

 

Anonymous poster hash: b176e...ea5

Hannkyllinger sorteres ikke ut nÄr det er den type kylling som avles for kjÞttproduksjon. Den type kylling som brukes til eggproduksjon er ikke egnet for Ä brukes til kjÞttproduksjon, og derfor er hannene ubrukelige (det handler overhodet ikke om smak).

Fortsetter under...

Skrevet

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.

Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

Skrevet

 

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.
Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet).

Skrevet

Ok. Da forstÄr jeg. Takk, beef sister.

Skrevet

 

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.

Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

 

 

 Svaret er dessverre enkelt. Dyrevelferd og Þkonomisk  lÞnnsomhet er sjelden forenlige. Da mÄ prisene opp og det er ikke forbrukerne interessert i.

 

SvinekjĂžttindustrien har heller ikke mye Ă„ skryte av.

1 av 5 purker har liggesÄr.

En slaktegris pÄ 100 kg har krav pÄ 1 (!) kvadratmeter gulvareal.

En purke fÄr kull litt over 2 ganger pr Är. Et par uker etter fÞdsel insemineres hun pÄ nytt. Slik lever hun i ca 3 Är fÞr hun sendes til slakting.

Et kull bestÄr av ca 12 unger, mot 6 - 7 tidligere. 15 % av ungene dÞr de fÞrste ukene. Hovedsakelig av sult, kulde og betennelser.

Skrevet

 

 

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.
Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet).

 

Men nÄr man kjÞper Þkologiske egg...skjer det samme da? AltsÄ, jeg vet at hanen ikke kan brukes til eggproduksjon, men havner de ogsÄ i kverna? Eller fÄr de leve livets glade dager ett eller annet sted? Hva gjÞr produsenten av Þkologiske egg med hann fuglene? Mye mulig dette er et utrolig dumt spÞrsmÄl...men jeg spÞr likevel

 

Anonymous poster hash: c93ce...a0e

Annonse

Skrevet

 

 

 

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.
Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet).

Men nÄr man kjÞper Þkologiske egg...skjer det samme da? AltsÄ, jeg vet at hanen ikke kan brukes til eggproduksjon, men havner de ogsÄ i kverna? Eller fÄr de leve livets glade dager ett eller annet sted? Hva gjÞr produsenten av Þkologiske egg med hann fuglene? Mye mulig dette er et utrolig dumt spÞrsmÄl...men jeg spÞr likevel

 

Anonymous poster hash: c93ce...a0e

Ja, enten i kvern eller gassing. Selv organiske kyllinger fÄr deler av nebbet sitt fjernet/slitt ned for at de ikke skal kunne hakke pÄ hverandre, uten noen form for bedÞvelse. Det er ikke akkurat slik at organiske kyllinger lever livets glade dager heller, selv om det er det beste alternativet hvis man fÞrst skal kjÞpe egg.

Skrevet

Har slutta helt med alt annet enn Ăžkologisk kylling.

 

Vi har ganske lav inntekt, men akkurat dette med Þkologisk kylling og Þkologiske egg tar vi oss rÄd til, bÄde pga dyrevelferd og kvaliteten pÄ kjÞttet.

 

Er pÄ ingen mÄte flinke nok til Ä begrense kjÞttspisinga ellers.

Gjest Antarctica
Skrevet

Hane smaker godt, det. Men jeg spiser bare haner og hÞner jeg selv har alt opp, eller som kommer fra en gÄrd der vi har andel.

Skrevet

Kanskje det stÄr her - men fikk ikke helt tak pÄ det - hvis man kjÞper "dyr" kylling, kan man da vÊre sikker pÄ at denne kyllingen har fÄtt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sÄ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.

 

Anonymous poster hash: e040c...01c

Skrevet

 

har begynt Ä tenke veldig pÄ det etter den facebookvideoen... "the best video you will ever see" eller noe lignende.. er riktignok fra utlandet men etter den har jeg kjÞpt Þkologiske egg og dyyyr kylling.. ikke faen om jeg kjÞper vanlig kylling igjen! Hvor har du sett neste ukes matkontrollen?? Har sett pÄ sumo men ligger ikke der: S

 

Anonymous poster hash: 47c0c...32f

Jeg har ikke sett episoden nei, kun traileren etter dagens episode. Skulle presisert det i HI, beklager:) var ikke mye en fikk se, men nok! Fy sþren de stressede lydene til kyllingene og maskinene 😰😔

 

HI

 

 

Anonymous poster hash: 88712...267

😱😱😱😱😱😱😱

 

Anonymous poster hash: 21403...17b

Skrevet

 

 

 

 

Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5

 

Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.

Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.

Ja, det smaker hane av hanekjĂžtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hĂžne heller)

Vet du at hangriser kastreres uten bedĂžvelse i norsk kjĂžttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5

AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.

Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller?

Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.

 

 Svaret er dessverre enkelt. Dyrevelferd og Þkonomisk  lÞnnsomhet er sjelden forenlige. Da mÄ prisene opp og det er ikke forbrukerne interessert i.

 

SvinekjĂžttindustrien har heller ikke mye Ă„ skryte av.

1 av 5 purker har liggesÄr.

En slaktegris pÄ 100 kg har krav pÄ 1 (!) kvadratmeter gulvareal.

En purke fÄr kull litt over 2 ganger pr Är. Et par uker etter fÞdsel insemineres hun pÄ nytt. Slik lever hun i ca 3 Är fÞr hun sendes til slakting.

Et kull bestÄr av ca 12 unger, mot 6 - 7 tidligere. 15 % av ungene dÞr de fÞrste ukene. Hovedsakelig av sult, kulde og betennelser.

Det er jo helt forkastelig!

Takk for at du informerer.

Skrevet

 

De kverner nyklekka kyllinger levende.

 

Anonymous poster hash: 5e411...818

KĂždder du? SĂ„ utrolig usmakelig!!!!!

 

 

Anonymous poster hash: 53663...eab

Dette er helt vanlig praksis. Ingen trenger hanene. Hvor blir de av i Ăžkologisk produksjon?

 

Anonymous poster hash: f1820...20d

Annonse

Skrevet

Kanskje det stÄr her - men fikk ikke helt tak pÄ det - hvis man kjÞper "dyr" kylling, kan man da vÊre sikker pÄ at denne kyllingen har fÄtt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sÄ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.

 

Anonymous poster hash: e040c...01c

Ja, det kan du vÊre. Det er relativt strenge krav for Ä fÄ Þkologimerket. Ved konvensjonell kyllingproduksjon fÎres kyllingene med unaturlige mengder med mat (tilsatt mye dritt du ikke vil ha i deg, slik som narasin), er stuet sammen i hopetall, og pÄ grunn av unaturlig rask vekst, er det mye problemer med hjerte- og benproblemer blant kyllingene.

 

Økologisk produksjon stiller strenge krav til fÎr, uteomrÄder (dersom en skal drive Þkologisk mÄ dyrene ha tilgang til utegÄing. Jeg husker ikke hva kravet er, men jeg tror det er to-tre timer ukentlig, noen produsenter er nok bedre enn andre), innendÞrs har dessuten kyllingene dobbelt sÄ stor plass som konvensjonelle kyllinger. Økologiske kyllinger slaktes ogsÄ etter omtrent dobbelt sÄ lang tid som konvensjonelle.

 

Se etter debio-merket. Hvis dette er festet pÄ kjÞttet, er det Þkologisk.

Gjest Antarctica
Skrevet

Importert mat skal man lese nĂžye pĂ„. Landbruket i EU, i sĂŠr svine- og hĂžnseavl, er hĂžyst pressa av lĂžnnsomhetsĂ„rsaker. BĂžndenes effektivitet er strukket til bristepunktet, med enorme bestander som lever tett. Sykdommer fĂ„r grobunn, og dyras naturlige atferd blir vrengt av stress. HĂžnsene hakker, grisene fĂ„r halen kupert – ellers fĂ„r de den bitt av, av aggressive kolleger.

 

En tidligere dansk landbruksminister uttalte at 20 prosent av kyllingene ville vÊre salmonellasmittet, og at det mÄtte kjÞperne finne seg i! I dag er hÞnsebestandene noe friskere, men dansker spiser likevel ikke smilende egg; det tÞr de ikke. Og dansk svin er famÞst for resistente MRSA-stafylokokker. Antibiotikabruken har skutt i vÊret, ogsÄ friske dyr medisineres.

 

En veterinĂŠr beskrev norsk regelverk i svineavl, kontra innen EU: Hos oss ligger purkene trangt – i EU ligger de i flere etasjer. Her er bingene smĂ„ - der hindrer metallbĂžyler dyra i Ă„ snu seg. Dyrlegen kommer ikke for Ă„ se om de har liggesĂ„r (for det har alle), men for Ă„ se om liggesĂ„ret gĂ„r helt inn til beinet. FĂžrst da gjĂžr man noe.

 

Les ogsÄ:

 

http://www.vg.no/nyheter/meninger/mat/i-aar-blir-det-helsproe-bakterieribbe-til-jul/a/23310578/

 

http://www.nationen.no/landbruk/veterinaerer-og-forskere-advarer-mot-%E2%80%A8storre-besetninger/

Skrevet

Kanskje det stÄr her - men fikk ikke helt tak pÄ det - hvis man kjÞper "dyr" kylling, kan man da vÊre sikker pÄ at denne kyllingen har fÄtt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sÄ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.

 

Anonymous poster hash: e040c...01c

Etter det jeg forsto fÄr den bedre behandling mens den lever, men akkurat i slaktesituasjonen er jeg mer usikker. IfÞlge den linken jeg postet over stÄr det at Holte har egne og bedre slakterier men at Stange , Lovise og Leviche benytter Norturas egne slakterier. Hva det betyr i praksis skulle jeg likt Ä vite. Hadde valgt Holte om jeg hadde mulighet, men denne selges hovedsaklig i Oslo-BÊrum-Drammen.

 

HI

 

Anonymous poster hash: 88712...267

Skrevet

:o Jeg burde vel ikke vĂŠre sjokkert, men det er jeg.

 

Vi kuttet ut kylling for et par Är siden pga narasin, men har sÄ vidt begynt Ä spise det igjen. FÄr visst bare kutte ut bÄde kylling og svin (som er det kjÞttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fÄ egen gÄrd og produsere alt selv :P

 

Anonymous poster hash: f86ba...4c6

Gjest Antarctica
Skrevet

:o Jeg burde vel ikke vĂŠre sjokkert, men det er jeg.

 

Vi kuttet ut kylling for et par Är siden pga narasin, men har sÄ vidt begynt Ä spise det igjen. FÄr visst bare kutte ut bÄde kylling og svin (som er det kjÞttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fÄ egen gÄrd og produsere alt selv :P

 

Anonymous poster hash: f86ba...4c6

KjĂžp lam, fisk og vilt! Det er faktisk fint mulig Ă„ ha et spennende kosthold uten kylling og svin 😊

Skrevet

 

:o Jeg burde vel ikke vĂŠre sjokkert, men det er jeg.

 

Vi kuttet ut kylling for et par Är siden pga narasin, men har sÄ vidt begynt Ä spise det igjen. FÄr visst bare kutte ut bÄde kylling og svin (som er det kjÞttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fÄ egen gÄrd og produsere alt selv :P

 

Anonymous poster hash: f86ba...4c6

KjĂžp lam, fisk og vilt! Det er faktisk fint mulig Ă„ ha et spennende kosthold uten kylling og svin 😊

Takk for forslag :) Mannen er ekstremt kresen pÄ fisk (den mÄ vÊre fisket selv, for den i butikken er det visst alltid noe galt med). FÄr kanskje prÞve noe lam, ogsÄ fÄr jeg lÊre meg Ä like vilt ;)

 

Anonymous poster hash: f86ba...4c6

Skrevet

Dette er en av mange grunner til at jeg ikke spiser kylling. Kunne nok spist Þkologisk. Men syntes der har vÊrt vanskelig Ä fÄ tak i.

Skrevet

KjÞper alltid Þkologiske egg. KjÞper ikke egg fra hÞner i bur.Nei Þkologisk her. Dyrene mÄ fÄ gÄ fritt rundt.Det burde alle tenke pÄ nÄr de kjÞper egg.Tenk pÄ de stakars dyrene.KjÞp Þkologiske egg.



Anonymous poster hash: d1217...f4c
Skrevet

Dette er jo en utenlandsk film, og ikke fra prior sin produksjon. Tror ikke det kvernes levende kyllinger i Norge.

NÄr det er sagt sÄ syns jeg kyllingproduksjon er litt ekkelt samme om det er prior eller stange..Anonymous poster hash: 59571...925

Det er ikke lov i Norge.

 

Anonymous poster hash: 29722...1ce

Skrevet

 

Dette er jo en utenlandsk film, og ikke fra prior sin produksjon. Tror ikke det kvernes levende kyllinger i Norge.

NÄr det er sagt sÄ syns jeg kyllingproduksjon er litt ekkelt samme om det er prior eller stange..Anonymous poster hash: 59571...925

Det er ikke lov i Norge. Anonymous poster hash: 29722...1ce

Dvs de mÄ bedÞves fÞrst.

 

Anonymous poster hash: 29722...1ce

Skrevet

Dytter pÄ denne for Ä minne dere pÄ "Matkontrollen" pÄ begynner om en halv time pÄ TV2. Er i kveld de viser film fra innsiden av Priors slakterier.

 

Anonymous poster hash: 88712...267

Opprett en konto eller logg inn for Ă„ kommentere

Du mÄ vÊre et medlem for Ä kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt Ă„ melde seg inn for Ă„ starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nÄ
×
×
  • Opprett ny...