beef sister Skrevet 10. mars 2016 #26 Skrevet 10. mars 2016   Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon?  Anonymous poster hash: b176e...ea5 Hannkyllinger sorteres ikke ut nÄr det er den type kylling som avles for kjÞttproduksjon. Den type kylling som brukes til eggproduksjon er ikke egnet for Ä brukes til kjÞttproduksjon, og derfor er hannene ubrukelige (det handler overhodet ikke om smak).
Lessismore Skrevet 10. mars 2016 #27 Skrevet 10. mars 2016   Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please. Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden. Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe. Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.
beef sister Skrevet 10. mars 2016 #28 Skrevet 10. mars 2016    Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe. Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge. Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet).
Pengetreet Skrevet 10. mars 2016 #30 Skrevet 10. mars 2016    Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please. Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden. Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe. Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.    Svaret er dessverre enkelt. Dyrevelferd og Þkonomisk lÞnnsomhet er sjelden forenlige. Da mÄ prisene opp og det er ikke forbrukerne interessert i.  SvinekjÞttindustrien har heller ikke mye Ä skryte av. 1 av 5 purker har liggesÄr. En slaktegris pÄ 100 kg har krav pÄ 1 (!) kvadratmeter gulvareal. En purke fÄr kull litt over 2 ganger pr Är. Et par uker etter fÞdsel insemineres hun pÄ nytt. Slik lever hun i ca 3 Är fÞr hun sendes til slakting. Et kull bestÄr av ca 12 unger, mot 6 - 7 tidligere. 15 % av ungene dÞr de fÞrste ukene. Hovedsakelig av sult, kulde og betennelser.
Anonym bruker Skrevet 10. mars 2016 #31 Skrevet 10. mars 2016     Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge. Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet).  Men nÄr man kjÞper Þkologiske egg...skjer det samme da? AltsÄ, jeg vet at hanen ikke kan brukes til eggproduksjon, men havner de ogsÄ i kverna? Eller fÄr de leve livets glade dager ett eller annet sted? Hva gjÞr produsenten av Þkologiske egg med hann fuglene? Mye mulig dette er et utrolig dumt spÞrsmÄl...men jeg spÞr likevel  Anonymous poster hash: c93ce...a0e
beef sister Skrevet 10. mars 2016 #32 Skrevet 10. mars 2016      Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5 Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please.Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden.Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe.Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge. Hannkyllinger brukes til kjÞttproduksjon. Det er kyllinger som er avlet opp til Ä produsere unaturlige mengder med egg som drepes, ettersom de hverken kan brukes til eggproduksjon eller kjÞttproduksjon (eggkyllingene er tross alt ikke avlet frem for det formÄlet). Men nÄr man kjÞper Þkologiske egg...skjer det samme da? AltsÄ, jeg vet at hanen ikke kan brukes til eggproduksjon, men havner de ogsÄ i kverna? Eller fÄr de leve livets glade dager ett eller annet sted? Hva gjÞr produsenten av Þkologiske egg med hann fuglene? Mye mulig dette er et utrolig dumt spÞrsmÄl...men jeg spÞr likevel Anonymous poster hash: c93ce...a0e Ja, enten i kvern eller gassing. Selv organiske kyllinger fÄr deler av nebbet sitt fjernet/slitt ned for at de ikke skal kunne hakke pÄ hverandre, uten noen form for bedÞvelse. Det er ikke akkurat slik at organiske kyllinger lever livets glade dager heller, selv om det er det beste alternativet hvis man fÞrst skal kjÞpe egg.
the amazing spidermamma Skrevet 10. mars 2016 #33 Skrevet 10. mars 2016 Har slutta helt med alt annet enn Þkologisk kylling.  Vi har ganske lav inntekt, men akkurat dette med Þkologisk kylling og Þkologiske egg tar vi oss rÄd til, bÄde pga dyrevelferd og kvaliteten pÄ kjÞttet.  Er pÄ ingen mÄte flinke nok til Ä begrense kjÞttspisinga ellers.
Gjest Antarctica Skrevet 10. mars 2016 #34 Skrevet 10. mars 2016 Hane smaker godt, det. Men jeg spiser bare haner og hÞner jeg selv har alt opp, eller som kommer fra en gÄrd der vi har andel.
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #35 Skrevet 11. mars 2016 Kanskje det stÄr her - men fikk ikke helt tak pÄ det - hvis man kjÞper "dyr" kylling, kan man da vÊre sikker pÄ at denne kyllingen har fÄtt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sÄ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.  Anonymous poster hash: e040c...01c
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #36 Skrevet 11. mars 2016  har begynt Ă„ tenke veldig pĂ„ det etter den facebookvideoen... "the best video you will ever see" eller noe lignende.. er riktignok fra utlandet men etter den har jeg kjĂžpt Ăžkologiske egg og dyyyr kylling.. ikke faen om jeg kjĂžper vanlig kylling igjen! Hvor har du sett neste ukes matkontrollen?? Har sett pĂ„ sumo men ligger ikke der: S  Anonymous poster hash: 47c0c...32f Jeg har ikke sett episoden nei, kun traileren etter dagens episode. Skulle presisert det i HI, beklager:) var ikke mye en fikk se, men nok! Fy sĂžren de stressede lydene til kyllingene og maskinene đ°đ HI   Anonymous poster hash: 88712...267 đąđąđąđąđąđąđą  Anonymous poster hash: 21403...17b
Lessismore Skrevet 11. mars 2016 #37 Skrevet 11. mars 2016     Men hallo?? Vet dere virkelig ikke at alle (sÄ og si) hankyllinger blir kvernet levende? Vi bruker ofte importert arbeidskraft, som sitter hele dagen og snur nyklekkede kyllinger oppned og sender de som har hankjÞnnskarakteristika ned "dÞdsbÄndet". PÄ tide at dere setter dere inn i hvordan maten dere spiser fremstilles. Vet dere hvordan dun til puter/dyner/jakker produseres? Det er ikke noen som gÄr og plukker fjÊr fra reir, fuglene blir ribbet levende. Anonymous poster hash: b176e...ea5  Nei, hvordan skal jeg vite at alle hannkyllinger kvernes levende? Hvorfor brukes ikke de til mat? Smaker de annerledes? Enlighten me, please. Ved Ä sette seg inn i hvor maten kommer fra, sÄpass ansvar har man som forbruker/toppen av nÊringskjeden. Ja, det smaker hane av hanekjÞtt, og det er det ikke mange som liker, derfor er de ubrukelige. (Mange liker ikke smaken av hÞne heller) Vet du at hangriser kastreres uten bedÞvelse i norsk kjÞttproduksjon? Anonymous poster hash: b176e...ea5 AltsÄ, hvor stÄr det at det kun er hunnkyllingen som brukes til mat? Ikke pÄ pakningen i alle fall. Jeg spiser svÊrt lite kylling, sÄ det har faktisk aldri falt meg inn Ä tenke tanken. Det er jo ikke sÄnn med svin. Eller storfe. Jeg sÄ et klipp en gang for en stund tilbake der det ble vist at hanngrisene ble kastrert uten bedÞvelse. Men det har de vel gÄtt bort ifra nÄ? Eller? Jeg anser meg selv som rimelig oppegÄende og bevisst, men dette med hannkyllingene var nytt for meg. Utrolig trist at det er sÄnn vi produserer mat i Norge.   Svaret er dessverre enkelt. Dyrevelferd og Þkonomisk lÞnnsomhet er sjelden forenlige. Da mÄ prisene opp og det er ikke forbrukerne interessert i.  SvinekjÞttindustrien har heller ikke mye Ä skryte av. 1 av 5 purker har liggesÄr. En slaktegris pÄ 100 kg har krav pÄ 1 (!) kvadratmeter gulvareal. En purke fÄr kull litt over 2 ganger pr Är. Et par uker etter fÞdsel insemineres hun pÄ nytt. Slik lever hun i ca 3 Är fÞr hun sendes til slakting. Et kull bestÄr av ca 12 unger, mot 6 - 7 tidligere. 15 % av ungene dÞr de fÞrste ukene. Hovedsakelig av sult, kulde og betennelser. Det er jo helt forkastelig! Takk for at du informerer.
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #38 Skrevet 11. mars 2016  De kverner nyklekka kyllinger levende.  Anonymous poster hash: 5e411...818 KÞdder du? SÄ utrolig usmakelig!!!!!  Anonymous poster hash: 53663...eab Dette er helt vanlig praksis. Ingen trenger hanene. Hvor blir de av i Þkologisk produksjon?  Anonymous poster hash: f1820...20d
beef sister Skrevet 11. mars 2016 #39 Skrevet 11. mars 2016 Kanskje det stĂ„r her - men fikk ikke helt tak pĂ„ det - hvis man kjĂžper "dyr" kylling, kan man da vĂŠre sikker pĂ„ at denne kyllingen har fĂ„tt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sĂ„ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.  Anonymous poster hash: e040c...01c Ja, det kan du vĂŠre. Det er relativt strenge krav for Ă„ fĂ„ Ăžkologimerket. Ved konvensjonell kyllingproduksjon fĂŽres kyllingene med unaturlige mengder med mat (tilsatt mye dritt du ikke vil ha i deg, slik som narasin), er stuet sammen i hopetall, og pĂ„ grunn av unaturlig rask vekst, er det mye problemer med hjerte- og benproblemer blant kyllingene.  Ăkologisk produksjon stiller strenge krav til fĂŽr, uteomrĂ„der (dersom en skal drive Ăžkologisk mĂ„ dyrene ha tilgang til utegĂ„ing. Jeg husker ikke hva kravet er, men jeg tror det er to-tre timer ukentlig, noen produsenter er nok bedre enn andre), innendĂžrs har dessuten kyllingene dobbelt sĂ„ stor plass som konvensjonelle kyllinger. Ăkologiske kyllinger slaktes ogsĂ„ etter omtrent dobbelt sĂ„ lang tid som konvensjonelle.  Se etter debio-merket. Hvis dette er festet pĂ„ kjĂžttet, er det Ăžkologisk.
Gjest Antarctica Skrevet 11. mars 2016 #40 Skrevet 11. mars 2016 Importert mat skal man lese nĂžye pĂ„. Landbruket i EU, i sĂŠr svine- og hĂžnseavl, er hĂžyst pressa av lĂžnnsomhetsĂ„rsaker. BĂžndenes effektivitet er strukket til bristepunktet, med enorme bestander som lever tett. Sykdommer fĂ„r grobunn, og dyras naturlige atferd blir vrengt av stress. HĂžnsene hakker, grisene fĂ„r halen kupert â ellers fĂ„r de den bitt av, av aggressive kolleger.  En tidligere dansk landbruksminister uttalte at 20 prosent av kyllingene ville vĂŠre salmonellasmittet, og at det mĂ„tte kjĂžperne finne seg i! I dag er hĂžnsebestandene noe friskere, men dansker spiser likevel ikke smilende egg; det tĂžr de ikke. Og dansk svin er famĂžst for resistente MRSA-stafylokokker. Antibiotikabruken har skutt i vĂŠret, ogsĂ„ friske dyr medisineres.  En veterinĂŠr beskrev norsk regelverk i svineavl, kontra innen EU: Hos oss ligger purkene trangt â i EU ligger de i flere etasjer. Her er bingene smĂ„ - der hindrer metallbĂžyler dyra i Ă„ snu seg. Dyrlegen kommer ikke for Ă„ se om de har liggesĂ„r (for det har alle), men for Ă„ se om liggesĂ„ret gĂ„r helt inn til beinet. FĂžrst da gjĂžr man noe.  Les ogsĂ„:  http://www.vg.no/nyheter/meninger/mat/i-aar-blir-det-helsproe-bakterieribbe-til-jul/a/23310578/  http://www.nationen.no/landbruk/veterinaerer-og-forskere-advarer-mot-%E2%80%A8storre-besetninger/
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #41 Skrevet 11. mars 2016 Kanskje det stÄr her - men fikk ikke helt tak pÄ det - hvis man kjÞper "dyr" kylling, kan man da vÊre sikker pÄ at denne kyllingen har fÄtt bedre behandling? Og noen som vet hvilke merke som er "best". Er selv ikke sÄ glad i kylling, men andre i familien som liker det veldig godt.  Anonymous poster hash: e040c...01c Etter det jeg forsto fÄr den bedre behandling mens den lever, men akkurat i slaktesituasjonen er jeg mer usikker. IfÞlge den linken jeg postet over stÄr det at Holte har egne og bedre slakterier men at Stange , Lovise og Leviche benytter Norturas egne slakterier. Hva det betyr i praksis skulle jeg likt Ä vite. Hadde valgt Holte om jeg hadde mulighet, men denne selges hovedsaklig i Oslo-BÊrum-Drammen.  HI  Anonymous poster hash: 88712...267
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #42 Skrevet 11. mars 2016 Jeg burde vel ikke vÊre sjokkert, men det er jeg.  Vi kuttet ut kylling for et par Är siden pga narasin, men har sÄ vidt begynt Ä spise det igjen. FÄr visst bare kutte ut bÄde kylling og svin (som er det kjÞttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fÄ egen gÄrd og produsere alt selv  Anonymous poster hash: f86ba...4c6
Gjest Antarctica Skrevet 11. mars 2016 #43 Skrevet 11. mars 2016 Jeg burde vel ikke vĂŠre sjokkert, men det er jeg.  Vi kuttet ut kylling for et par Ă„r siden pga narasin, men har sĂ„ vidt begynt Ă„ spise det igjen. FĂ„r visst bare kutte ut bĂ„de kylling og svin (som er det kjĂžttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fĂ„ egen gĂ„rd og produsere alt selv  Anonymous poster hash: f86ba...4c6 KjĂžp lam, fisk og vilt! Det er faktisk fint mulig Ă„ ha et spennende kosthold uten kylling og svin đ
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #44 Skrevet 11. mars 2016  Jeg burde vel ikke vĂŠre sjokkert, men det er jeg.  Vi kuttet ut kylling for et par Ă„r siden pga narasin, men har sĂ„ vidt begynt Ă„ spise det igjen. FĂ„r visst bare kutte ut bĂ„de kylling og svin (som er det kjĂžttet jeg foretrekker). Jeg er glad vi har funnet noen gode vegetarretter. Eventuelt fĂ„ egen gĂ„rd og produsere alt selv  Anonymous poster hash: f86ba...4c6 KjĂžp lam, fisk og vilt! Det er faktisk fint mulig Ă„ ha et spennende kosthold uten kylling og svin đ Takk for forslag Mannen er ekstremt kresen pĂ„ fisk (den mĂ„ vĂŠre fisket selv, for den i butikken er det visst alltid noe galt med). FĂ„r kanskje prĂžve noe lam, ogsĂ„ fĂ„r jeg lĂŠre meg Ă„ like vilt  Anonymous poster hash: f86ba...4c6
Fru vims Skrevet 11. mars 2016 #45 Skrevet 11. mars 2016 Dette er en av mange grunner til at jeg ikke spiser kylling. Kunne nok spist Þkologisk. Men syntes der har vÊrt vanskelig Ä fÄ tak i.
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #46 Skrevet 11. mars 2016 KjÞper alltid Þkologiske egg. KjÞper ikke egg fra hÞner i bur.Nei Þkologisk her. Dyrene mÄ fÄ gÄ fritt rundt.Det burde alle tenke pÄ nÄr de kjÞper egg.Tenk pÄ de stakars dyrene.KjÞp Þkologiske egg. Anonymous poster hash: d1217...f4c
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #47 Skrevet 11. mars 2016 Dette er jo en utenlandsk film, og ikke fra prior sin produksjon. Tror ikke det kvernes levende kyllinger i Norge. NÄr det er sagt sÄ syns jeg kyllingproduksjon er litt ekkelt samme om det er prior eller stange..Anonymous poster hash: 59571...925 Det er ikke lov i Norge.  Anonymous poster hash: 29722...1ce
Anonym bruker Skrevet 11. mars 2016 #48 Skrevet 11. mars 2016  Dette er jo en utenlandsk film, og ikke fra prior sin produksjon. Tror ikke det kvernes levende kyllinger i Norge. NÄr det er sagt sÄ syns jeg kyllingproduksjon er litt ekkelt samme om det er prior eller stange..Anonymous poster hash: 59571...925 Det er ikke lov i Norge. Anonymous poster hash: 29722...1ce Dvs de mÄ bedÞves fÞrst.  Anonymous poster hash: 29722...1ce
Anonym bruker Skrevet 17. mars 2016 #49 Skrevet 17. mars 2016 Dytter pÄ denne for Ä minne dere pÄ "Matkontrollen" pÄ begynner om en halv time pÄ TV2. Er i kveld de viser film fra innsiden av Priors slakterier.  Anonymous poster hash: 88712...267
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for Ă„ kommentere
Du mÄ vÊre et medlem for Ä kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt Ă„ melde seg inn for Ă„ starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nÄ