Anonym bruker Skrevet 1. mars 2016 #1 Skrevet 1. mars 2016 Står øverst på ønskelista til bursdagen min, men blir litt skeptisk når jeg leser at maten svir seg fort i disse emaljerte støpejernsgrytene. Holder fargen på emaljen seg godt forresten? Om du har et annet merke vil jeg gjerne høre om det også. Såg at Jernia har Lodgen 4.3 liters gryter til 999,- nå, om man er prisbevisst.. Anonymous poster hash: df697...fa8
Anonym bruker Skrevet 1. mars 2016 #2 Skrevet 1. mars 2016 Jeg har aldri opplevd at maten svir seg fort. Ang emaljen vet jeg ikke, vår er nå tre år gammel og ser ut som ny, men det spørs jo hva du legger i om den holder seg godt (gjennom et år, fem år eller gjennom et livs bruk?). Anonymous poster hash: 83468...4d5
It's all about me Skrevet 2. mars 2016 #3 Skrevet 2. mars 2016 Hos de hvor maten svir seg bruker de for høy varme. Støpejern holder på varmen, så når den er varm må du sette platen på ca.25% lavere varme. Emaljen holder seg godt og er lett å rengjøre. Glansen forsvinner kun hvis du tar den i oppvaskmaskin. Detter er jo glassemalje i to lag. Men derfor er det også viktig å avkjøle kjelen før vask. Le Creuset er fantastisk, jeg har 5 + stekepanne. Du finner billigere versjoner, men de har ikke samme kvalitet og er tyngre. Le Creuset er den aller letteste syøpejernsgryten på markedet.
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2016 #4 Skrevet 2. mars 2016 Takk for tilbakemeldinger😊 Tenkte på om emaljen holder seg blank og fin ja, og ikke blir blass. De ser jo veldig lekre ut da.. Har flaut nok ikke sett en sånn gryte i virkeligheten, kun på nett 😂 Er de i bruk daglig? Har sååå lyst på en sånn stor stålgryte også😄 Anonymous poster hash: df697...fa8
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2016 #5 Skrevet 2. mars 2016 Jeg har en gryte jeg har hatt i 14 år, og den ser fremdeles nesten ny ut.Passer man på varmen svir ikke maten seg Anonymous poster hash: 93911...d19
Anonym bruker Skrevet 2. mars 2016 #6 Skrevet 2. mars 2016 Jeg liker mine godt...men de er veldig tunge. Skal jeg feks koke pasta bruker jeg annen kjele Anonymous poster hash: f7de8...349
millemille Skrevet 2. mars 2016 #7 Skrevet 2. mars 2016 Jeg bruker min mye til supper og gryter. Som flere sier her så svir maten seg hvis man bruker for høy varme, så du må bruke lavere varme enn du vanligvis gjør.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå