Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #26 Skrevet 28. februar 2016 Nei, det får en mørkere/brun farge etter én gang, og er redd det skal ta fyr. Anonymous poster hash: cae91...62b
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #27 Skrevet 28. februar 2016 Nei, aldri nå lengre. Gjorde det før, og det resulterte i spontanantenning. Fortsatte likevel som før, bare ekstra nøye på å ikke få papiret borti veggene og bytte ut papiret ofte. Men så tok likevel et nytt papir fyr og da sa jeg takk og farvel til gjenbruk. Fikk allikevel ikke overtalt samboer til å følge samme linje, før et bakepapir han brukte tok fyr... Anonymous poster hash: 80c02...4f5 Så rart ... Jeg baker mye og bruker mye bakepapir og har brukt det i over 20 år nå og har aldri noensinne opplevd at det antenner seg selv fordi om jeg bruker samme på nytt opp til 5-6 ganger. Ikke har jeg hørt om at det har skjedd med venner og i familie heller. Du er sikker på at du bruker bakepapir og ikke matpapir? Anonymous poster hash: 81f59...8e1
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #28 Skrevet 28. februar 2016 Nei, aldri nå lengre. Gjorde det før, og det resulterte i spontanantenning. Fortsatte likevel som før, bare ekstra nøye på å ikke få papiret borti veggene og bytte ut papiret ofte. Men så tok likevel et nytt papir fyr og da sa jeg takk og farvel til gjenbruk. Fikk allikevel ikke overtalt samboer til å følge samme linje, før et bakepapir han brukte tok fyr... Anonymous poster hash: 80c02...4f5 Så rart ... Jeg baker mye og bruker mye bakepapir og har brukt det i over 20 år nå og har aldri noensinne opplevd at det antenner seg selv fordi om jeg bruker samme på nytt opp til 5-6 ganger. Ikke har jeg hørt om at det har skjedd med venner og i familie heller. Du er sikker på at du bruker bakepapir og ikke matpapir? Anonymous poster hash: 81f59...8e1 Samme her! Bruker bakepapir som lokk på en gryterett som bakes i 275 grader lenge. Aldri antent Anonymous poster hash: f6f5e...473
It's all about me Skrevet 28. februar 2016 #29 Skrevet 28. februar 2016 Bakepapir er en så liten utgift at der spanderer jeg på meg nytt hver gang. Men nå har guttungen cøliaki, så hadde aldri tatt sjansen på gjenbruk uansett.
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #30 Skrevet 28. februar 2016 Jeg bruker teflon/gjenbruksark til rundstykker, frossenpizza o.l. de vaskes og brukes i evigheter før de er oppbrukt. Til grisete ting som f.eks. kanelboller, bruker jeg bakepapir, og kaster. Forresten har jeg bakepapir i brødformene. De brukes mange ganger! 👍🏻😊 Anonymous poster hash: 3e6b4...f71
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå