Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #1 Skrevet 28. februar 2016 Skal ha 17 mai lunsj, vil allerede nå begynne øve meg på baksten siden jeg ikke er så erfaren 😜 Anonymous poster hash: 950c7...4ba
Hellinor Skrevet 28. februar 2016 #2 Skrevet 28. februar 2016 1 kg mel (minst halvparten hvetemel) 50 gram gjær/1 pk tørrgjær Ca 7 dl lunkent vann En god dæsj honning/sirup Litt salt 6 ss rapsolje Bland det tørre med væsken (rør ut evt fersk gjær først) elt 10 min, deigen skal være litt klissete. Hev 1 time. Trill rundstykker, bruk olje på benk/hender i stedet for mel. Etterhev 1 time. Stek 230-250 grader i 10-12 min. Når du hører en hul lyd når du banker på de er de ferdige.
Modesty Blaise. Skrevet 28. februar 2016 #3 Skrevet 28. februar 2016 Disse er veldig gode. 😊 http://oppskrift.klikk.no/grove-rundstykker-med-havre-og-solsikkekjerner/1495/
klg,2 boys now:) Skrevet 28. februar 2016 #4 Skrevet 28. februar 2016 Bruk godt smør og melk Minst 50% fint mel da får du luftige rundstykker med smak
mpb♥ Skrevet 28. februar 2016 #5 Skrevet 28. februar 2016 http://www.passionforbaking.com/no/blog/2010/12/22/myke-frokost-rundstykker-perfekt-til-julefrokost/#more-13803
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #6 Skrevet 28. februar 2016 De fleste rundstykker blir gode om deigen eltes 10-15min og at du lar rundstykkene etterheve i 20-25 min med et håndkle over etter at du har trillet de ut . Anonymous poster hash: a02ab...49c
Anonym bruker Skrevet 28. februar 2016 #7 Skrevet 28. februar 2016 Denne får jeg mye skryt for http://lillepilt.com/rundstykker-i-langpanne/ Min er oppskrift er litt annerledes. I min er det : - 1 ts salt i stedet for 2 - 1 ss sukker i stedetfor sirup - stekes i 15- 20 min i stedet for 30- 35 min Anonymous poster hash: c292b...890
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå