Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #1 Skrevet 23. februar 2016 :-) Anonymous poster hash: 0e8c7...c09
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #2 Skrevet 23. februar 2016 Ekte majones, dill, gressløk, hvit pepper, sitronpepper, sitron, steinovnsbakt loff og naturligvis hvitvin en chardonnaybasert hvitvin passer perfekt til det litt salte elementet i sjømat 👍🏻 Anonymous poster hash: 0d099...ff2
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #3 Skrevet 23. februar 2016 Tusen takk for tips. Det høres godt ut. Så fint med vintips også for skal innom polet å handle vin i dag :-) Anonymous poster hash: 0e8c7...c09
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #4 Skrevet 23. februar 2016 Hjemmelaget majones, en del med sjalottløk og en del med chili. Loff Sitron Hvitvin Anonymous poster hash: 82db1...285
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #5 Skrevet 23. februar 2016 Litt raspet hvitløk er også godt! Anonymous poster hash: 0d099...ff2
LivetErEnLek Skrevet 23. februar 2016 #7 Skrevet 23. februar 2016 Jeg er veldig glad i hjemmelaget aioli og avokado til 😊
Anonym bruker Skrevet 23. februar 2016 #8 Skrevet 23. februar 2016 Egg Majones Loff Avokado Drue&purre salat Anonymous poster hash: e17a5...997
skinnfilla Skrevet 23. februar 2016 #9 Skrevet 23. februar 2016 Anbefaler sterkt en salat av røde druer,rødløk,majones og rømme! Sinnsykt godt til skalldyr👏🏻
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå