Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #1 Skrevet 16. februar 2016 Lurer jeg på.. Anonymous poster hash: 731d7...729
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #2 Skrevet 16. februar 2016 Brunost Gulost Salami Gulost og salami Annen ost, f.eks Brie Honning Anonymous poster hash: 6ab48...644
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #3 Skrevet 16. februar 2016 Alt pålegg jeg ville hatt på brød, bruker jeg også på rugsprø. Anonymous poster hash: 5b4ce...b5f
Love my kidz Skrevet 16. februar 2016 #4 Skrevet 16. februar 2016 Alt går, men favorittene mine er kokt egg eller leverpostei. Og makrell i tomat.
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #6 Skrevet 16. februar 2016 Favoritt er avokado med salt og pepper. Nr 2 er tomat med salt og pepper, samt lett majones om jeg skal kose meg. Nr 3 er mager skinkestek. Anonymous poster hash: f1918...11a
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #7 Skrevet 16. februar 2016 Mager skinkestek = mager skinkeost fra tube Anonymous poster hash: f1918...11a
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #8 Skrevet 16. februar 2016 Philadelphia og avokado :-) Anonymous poster hash: 862ed...a1e
MarianeA Skrevet 16. februar 2016 #9 Skrevet 16. februar 2016 Det går mest i gul ost. Eller hvit. Og rødt eple i skiver oppå osten. Må ha godt smør under.
soleia Skrevet 16. februar 2016 #10 Skrevet 16. februar 2016 Mine favorittar er Avocdo med salt og pepar Egg og tomat Brie med honning makrell i tomat med agurk
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #11 Skrevet 16. februar 2016 Er skikkelig dårlig på pålegg så smøreost fra tine er stort sett det eneste, hvis jeg skal skeie skikkelig ut så tar jeg på ei skive spekeskinke i tillegg🎉 Anonymous poster hash: 04d6e...528
Gjest Antarctica Skrevet 16. februar 2016 #12 Skrevet 16. februar 2016 Hvitost med tomat og en liten stripe majones.
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #13 Skrevet 16. februar 2016 Tusen takk! Er fanget i skinkeavdelingen, må ha litt variasjon. Anonymous poster hash: 731d7...729
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #14 Skrevet 16. februar 2016 I dag hadde jeg spekeskinke, rucolasalat, waldorfsalat og rødbeter på, men jeg har på det samme som om det var brød. Anonymous poster hash: b5d56...7da
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #15 Skrevet 16. februar 2016 Nugatti Anonymous poster hash: 64b4e...fb4
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #16 Skrevet 16. februar 2016 - leverpostei med røde druer på er min favoritt. Men spiser og : - skinke og ost - salami og ost - honning - ripsgele Anonymous poster hash: b5f89...cf9
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #17 Skrevet 16. februar 2016 Jeg er litt rar, men jeg kan kun ha smørbart pålegg på alle former for knekkebrød. Vanligvis bruker jeg: Kaviar Lerum syltetøy uten tilsatt sukker Mandelsmør (av og til med syltetøy) Cashewsmør Philadelphia laktosefri med syltetøy Anonymous poster hash: 4e6b0...e3d
Lessismore Skrevet 16. februar 2016 #18 Skrevet 16. februar 2016 Røkelaks med bittelitt majones under. Godt!
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #19 Skrevet 16. februar 2016 Falukorv kalkun Anonymous poster hash: dd2c3...78c
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #20 Skrevet 16. februar 2016 Det meste, men mine favoritter er: - Hvit ost med paprika oppå - spekeskinke - røykelaks med egg Anonymous poster hash: f6c9a...574
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #21 Skrevet 16. februar 2016 Avocado med chili explosion Makrell i tomat med tomatpuré Egg med kaviar og majones Philadelphia med agurk Anonymous poster hash: fe356...7f3
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #22 Skrevet 16. februar 2016 Avokado med tomatskiver, salt og pepper Egg Anonymous poster hash: 8ef05...d90
Anonym bruker Skrevet 16. februar 2016 #23 Skrevet 16. februar 2016 Hvis jeg skal spise de sponplatene må jeg ha godt smør, kokt egg og kaviar/ansjos. Viktig at egget er varmt slik at smøret smelter og tilfører litt fuktighet Anonymous poster hash: 92be5...251
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå