Gå til innhold

Hva bruker du som pålegg på rugsprø?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lurer jeg på..

 

Anonymous poster hash: 731d7...729

Skrevet

Brunost

Gulost

Salami

Gulost og salami

Annen ost, f.eks Brie

Honning

 

 

Anonymous poster hash: 6ab48...644

Skrevet

Alt pålegg jeg ville hatt på brød, bruker jeg også på rugsprø.

 

Anonymous poster hash: 5b4ce...b5f

Skrevet

Alt går, men favorittene mine er kokt egg eller leverpostei. Og makrell i tomat.

Skrevet

Enten kvitost eller skinke og majones

Skrevet

Favoritt er avokado med salt og pepper. Nr 2 er tomat med salt og pepper, samt lett majones om jeg skal kose meg. Nr 3 er mager skinkestek.

 

Anonymous poster hash: f1918...11a

Skrevet

Mager skinkestek = mager skinkeost fra tube

 

Anonymous poster hash: f1918...11a

Skrevet

Philadelphia og avokado :-)

 

Anonymous poster hash: 862ed...a1e

Skrevet

Det går mest i gul ost. Eller hvit. Og rødt eple i skiver oppå osten. Må ha godt smør under.

Skrevet

Mine favorittar er

Avocdo med salt og pepar

Egg og tomat

Brie med honning

makrell i tomat med agurk

Skrevet

Er skikkelig dårlig på pålegg så smøreost fra tine er stort sett det eneste, hvis jeg skal skeie skikkelig ut så tar jeg på ei skive spekeskinke i tillegg🎉

 

Anonymous poster hash: 04d6e...528

Gjest Antarctica
Skrevet

Hvitost med tomat og en liten stripe majones.

Skrevet

Tusen takk! Er fanget i skinkeavdelingen, må ha litt variasjon.

 

Anonymous poster hash: 731d7...729

Skrevet

I dag hadde jeg spekeskinke, rucolasalat, waldorfsalat og rødbeter på, men jeg har på det samme som om det var brød.

 

 

Anonymous poster hash: b5d56...7da

Skrevet

Nugatti

 

 

Anonymous poster hash: 64b4e...fb4

Skrevet

- leverpostei med røde druer på er min favoritt.

Men spiser og :

- skinke og ost

- salami og ost

- honning

- ripsgele

 



Anonymous poster hash: b5f89...cf9
Skrevet

Jeg er litt rar, men jeg kan kun ha smørbart pålegg på alle former for knekkebrød.

 

Vanligvis bruker jeg:

Kaviar

Lerum syltetøy uten tilsatt sukker

Mandelsmør (av og til med syltetøy)

Cashewsmør

Philadelphia laktosefri med syltetøy

 

Anonymous poster hash: 4e6b0...e3d

Skrevet

Røkelaks med bittelitt majones under. Godt!

Skrevet

Falukorv kalkun

 

Anonymous poster hash: dd2c3...78c

Skrevet

Det meste, men mine favoritter er:

- Hvit ost med paprika oppå

- spekeskinke

- røykelaks med egg

 

 

Anonymous poster hash: f6c9a...574

Skrevet

Avocado med chili explosion

Makrell i tomat med tomatpuré

Egg med kaviar og majones

Philadelphia med agurk

 

Anonymous poster hash: fe356...7f3

Skrevet

Avokado med tomatskiver, salt og pepper

Egg

 

Anonymous poster hash: 8ef05...d90

Skrevet

Hvis jeg skal spise de sponplatene må jeg ha godt smør, kokt egg og kaviar/ansjos. Viktig at egget er varmt slik at smøret smelter og tilfører litt fuktighet

 

Anonymous poster hash: 92be5...251

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...