Anonym bruker Skrevet 10. februar 2016 #1 Skrevet 10. februar 2016 Jeg tenker gulrot, persillerot, sellerirot, kålrot, løk og potet? Noe mer? Anonymous poster hash: 7f45c...7b7
Isola&Lille+julegave Skrevet 10. februar 2016 #2 Skrevet 10. februar 2016 Bruker løk, potet, søtpotet og pose med lapskausblanding. Nam!
Anonym bruker Skrevet 10. februar 2016 #3 Skrevet 10. februar 2016 Pastinakk er også veldig godt i lapskaus 👍 Anonymous poster hash: c62eb...28d
trekkoppfugl Skrevet 10. februar 2016 #4 Skrevet 10. februar 2016 Potet,gulrot,sellerirot,kålrabi,løk, purreløk og bladpersille. Nam!
Elisun Skrevet 10. februar 2016 #5 Skrevet 10. februar 2016 Her har vi fast gulrot,potet,kålrabi,en pose med torobetasuppe og vossafår i terninger! 😊👍🏻
Anonym bruker Skrevet 11. februar 2016 #6 Skrevet 11. februar 2016 Potet,gulrot,purre,kålrot,stangselleri,sellerirot,pastinakk/pepperrot😄😁Og et par buljongterninger😊 Anonymous poster hash: f17ef...db7
Hønemor30 Skrevet 11. februar 2016 #7 Skrevet 11. februar 2016 Potet, gulrot, sellerirot, persillerot, kålrot og pastinakk. Et par fond kapsler eller buljong. Høyrygg evn annet grytekjøtt. Kokes lenge og smelter på tungen. Best på dag to 😊
Anonym bruker Skrevet 11. februar 2016 #8 Skrevet 11. februar 2016 Potet, kålrot, purre, løk og gulrot. Av og til sellerirot. Anonymous poster hash: 4a6a8...98f
Love my kidz Skrevet 11. februar 2016 #9 Skrevet 11. februar 2016 Jeg tenker gulrot, persillerot, sellerirot, kålrot, løk og potet? Noe mer? Anonymous poster hash: 7f45c...7b7 Purreløk og hodekål er godt ☺
bompitrollet Skrevet 11. februar 2016 #10 Skrevet 11. februar 2016 pleier ha i blomkål og brokkoli mot slutten av koketiden, sparer gjerne litt av den grønneste delen av purren også til da, *fine farger*
Miss Chocolate Skrevet 11. februar 2016 #11 Skrevet 11. februar 2016 Jeg tenker gulrot, persillerot, sellerirot, kålrot, løk og potet? Noe mer? Anonymous poster hash: 7f45c...7b7 Personlig synes jeg kålrot gir rar smak i lapskaus.
Giss Skrevet 11. februar 2016 #12 Skrevet 11. februar 2016 Purre, kålrot, gulrot, potet evn brokkoli og/eller persille.
Anonym bruker Skrevet 11. februar 2016 #13 Skrevet 11. februar 2016 Poteter, kålrot, gulrot, løk og purre, samt kjøttpølser og toro sin grønnsaksbuljong. Kokes til "babymat". Gjerne litt salt og pepper. Husk flatbrød! Det enkle er definitivt det beste Anonymous poster hash: d141b...ea6
Gjest GulleGo´ Skrevet 11. februar 2016 #14 Skrevet 11. februar 2016 Jeg tenker gulrot, persillerot, sellerirot, kålrot, løk og potet? Noe mer? Anonymous poster hash: 7f45c...7b7 Jeg bruker potet, gulrot, kålrot, persillerot, sellerirot, løk, purre. Også kjøtt eller pølser oppi. Nam, nå vet jeg hva det blir til middag i morgen.
Ileus Skrevet 11. februar 2016 #15 Skrevet 11. februar 2016 Potet, kålrabi og gulrot. Ingen her liker løk. Buljongterninger fra Europris, synes de gir best smak. 1/3 melk 2/3 vann, litt Melange og pepper.
Klompelompe Skrevet 11. februar 2016 #16 Skrevet 11. februar 2016 Koker kraft på kjøtt og ben (høyrygg, bibringe, sommerkoteletter, svinekoke, saltkjøtt.... Det vi har) Bruker potet, gulrot, kålrot, sellerirot, purreløk. Og pølser.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå