Anonym bruker Skrevet 3. februar 2016 #1 Skrevet 3. februar 2016 Hører så mye om chiafrø og alle de sunne fettsyrene de inneholder. Men hvordan tar kroppen opp næring fra disse når frø nettopp er designet for å overleve en tur gjennom fordøyelsessystemet uten å bli brutt ned? Må man tygge alle frøene svært godt? Anonymous poster hash: 89e21...486
Anonym bruker Skrevet 3. februar 2016 #3 Skrevet 3. februar 2016 Jeg har hørt at i motsetning til f.eks. linfrø så trenger ikke chia-frøene knuses for at kroppen skal greie å få ut næringen fra dem. Hørte det fra ei som jobber for en av de første firmaene som tok inn chia til landet. Anonymous poster hash: 6cbb2...c41
Anonym bruker Skrevet 3. februar 2016 #4 Skrevet 3. februar 2016 Chia "åpner" seg etter to timer i vann eller annen flytende veske. De er supre å putte i grøt, brød osv osv Anonymous poster hash: 38685...1f8
Anonym bruker Skrevet 3. februar 2016 #5 Skrevet 3. februar 2016 Dei bløytlegges vel i magen? Anonymous poster hash: 3434f...49a
Miss Chocolate Skrevet 3. februar 2016 #6 Skrevet 3. februar 2016 Du legger de i vann 30 min. De sveller og blir til gelé.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå