Anonym bruker Skrevet 31. januar 2016 #1 Skrevet 31. januar 2016 Hjelp 🙏☺️ Anonymous poster hash: b4d1f...ce4
Anonym bruker Skrevet 31. januar 2016 #2 Skrevet 31. januar 2016 Kommer an på hva tilbehøret er, men jeg ville satset på ca 40 egg i utgangspunktet. Anonymous poster hash: 902dd...16d
soleia Skrevet 31. januar 2016 #3 Skrevet 31. januar 2016 Kjem an på kor mykje anna du skal servere. Om det feks er som del av eit koldtbord, eller eit kveldsmatbord med mange andre pålegg, så reknar eg berre litt meir enn eit egg pr person, så omlag 25 stk
Iiiiik Skrevet 31. januar 2016 #4 Skrevet 31. januar 2016 Da jeg jobbet på koldkjøkken, lærte jeg at man skal beregne 1.5 egg pr person når det serveres sammen med mye annen mat, f.eks til et koldtbord.
Anonym bruker Skrevet 31. januar 2016 #5 Skrevet 31. januar 2016 1.5 per person har jeg også hørt. Anonymous poster hash: d52e1...2c8
Anonym bruker Skrevet 31. januar 2016 #6 Skrevet 31. januar 2016 1,5 egg er ofte litt knapt, eggerøre er populært. 2 egg pr person. Anonymous poster hash: 2a29b...553
Anonym bruker Skrevet 31. januar 2016 #7 Skrevet 31. januar 2016 30-40 egg altså.. Hvor mange egg steker dere om gangen? Takk for alle svar Anonymous poster hash: b4d1f...ce4
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå