Anonym bruker Skrevet 30. januar 2016 #1 Skrevet 30. januar 2016 de skal spises. Sikkert 10 år siden sist jeg lagde det så er ikke helt sikker på hvordan jeg gjorde det da. Eller blir de bløte? Anonymous poster hash: 9d317...a0d
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2016 #2 Skrevet 30. januar 2016 Ikke ta olje over. De blir sprø og gode hvis de stekes lenge nok på riktig temp Anonymous poster hash: 8b189...232
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2016 #3 Skrevet 30. januar 2016 Ikke ta olje over. De blir sprø og gode hvis de stekes lenge nok på riktig temp Anonymous poster hash: 8b189...232 Ok. Men vil saltet sitte på. Er Frionor. Anonymous poster hash: 9d317...a0d
Anonym bruker Skrevet 30. januar 2016 #4 Skrevet 30. januar 2016 Ikke bruk salt....bruk grillkrydder. Den inneholder nok salt Anonymous poster hash: 8b189...232
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå