BellaSuz Skrevet 26. januar 2016 #1 Skrevet 26. januar 2016 Det er min tur å ha jentekveld og jeg trenger litt tips til hva jeg kan servere jentene. Ikke kompliserte fancy retter, men enkelt, hjemmelaget og smakfullt. Gjerne noe spennende. Ovnsrett? Skal lage treretters:) Tar gjerne i mot gode oppskrifter eller andre tips, matblogger f.eks.
Snøfnugg75 Skrevet 26. januar 2016 #2 Skrevet 26. januar 2016 larsspiser.no trinesmatblogg.noFeks:Suppe til forrett. Kan lagast dagen før. Feks jordskokksuppe. Har servert på jentekveld og alle var veldig fornøgd, supergod, http://trinesmatblogg.no/2013/11/07/kremet-jordskokksuppe-med-sprostekt-tind-spekeskinke/ Hovudrett: fylt kyllingfilet med parmaskink surra rundt. Potetmos med trøffelolje og parmesan. Dessert. Frisk fruktsalat og vaniljekesam. Lite jobb og veldig godt.
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #3 Skrevet 26. januar 2016 Boeuf bourguignon til hovedrett, eller annen enkel gryte. Suppe er godt til forrett, og jeg syns løksuppe, potetsuppe, champignonsuppe eller maissuppe er godt. Eller rocka rekecocktail, som jeg spiste som forrett nylig. Anonymous poster hash: ce98d...975
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 26. januar 2016 #4 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt
MammantilNurket Skrevet 26. januar 2016 #5 Skrevet 26. januar 2016 (endret) Når jeg skal ha jentekveld liker jeg å være vertinne. Jeg vil heller henge med venninnene mine enn å stå på kjøkkenet og velger alltid ting som kan gjøres ferdig på forhånd - gjerne dagen før. Jeg er også glad i mat med substans Foreslår følgende meny ... Forrett: Asparges med serranoskinke rundt og flak av manchego. Serveres med littt ruccola, cherrytomater, frisk basilikum, olivenolje og balsamicoeddik. Hovedrett: Gulasjsuppe servert med hjemmebakt brød og aioli (suppen kan lages dagen før). Dessert: Jordbærsorbé med prosecco og friske bær. Serveres med mynteblad på toppen Endret 26. januar 2016 av MammantilNurket
BellaSuz Skrevet 26. januar 2016 Forfatter #6 Skrevet 26. januar 2016 Ah, takk for tips!! Ja veldig bra om det meste kan lages dagen før, Dvs i dag😂🙈 bare å komme med mer tips😄
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #7 Skrevet 26. januar 2016 Forrett: ceviche med laks log mango, f.eks denne: http://www.nrk.no/mat/ceviche-1.11878822 eller denne, som er enklere: https://jacobs.no/Fisk-og-skalldyr/Oppskrifter-fisk/Rod-fisk/Laks-ceviche/ Hovedrett: Ovnsbakte kyllinglår på en seng av rotgrønnsaker. Tilbehør: enten potetmos, eller enda enklere: du har potetene også i formen med alt det andre.Lager seg selv, ingen oppvask annet enn formen. Skjær grønnsakene i biter (f.eks rødveter, søtpotet, sellerirot og løk + evt poteter (gjerne med skallet på), legg kyllingbitene oppå, krydre med salt, pepper, kanskje et krydder du liker, soom estragon, chili el.lign. og litt hvitløk. Olje eller noen dæsjer med smør. Stek på 180 grader. Dessert: Brownies med pisket krem og bringebærsaus. Anonymous poster hash: 7955a...fd3
BellaSuz Skrevet 26. januar 2016 Forfatter #8 Skrevet 26. januar 2016 Yes, da er 3-rettersen klar! Forrett:laks ceviche Hovedrett: baconsurret kylling med eple og balsamicosaus. Dessert: sjokoladefondant m is og bringebær. Takk jenter, tar med meg tipsene til neste gang jeg skal ha jentekveld👍🏼😘
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #9 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #10 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 26. januar 2016 #11 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #12 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert Søt eddik sier meg ingenting som helst. Det må vel hete ett eller annet? Anonymous poster hash: a6ce9...869
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #13 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert Søt eddik sier meg ingenting som helst. Det må vel hete ett eller annet? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Olivier har f.eks mangoeddik. Den er god den! Anonymous poster hash: 58bb6...638
Gjest Syltebærtyttetøy Skrevet 26. januar 2016 #14 Skrevet 26. januar 2016 (endret) Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert Søt eddik sier meg ingenting som helst. Det må vel hete ett eller annet? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Det finnes bla bringebæreddik, kirsebæreddik osv (veldig godt til jordbær og is ) balsamicoeddik kommer også i mange varianter med forskjellig surhetsgrad. Endret 26. januar 2016 av Syltebærtyttetøy
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #15 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert Søt eddik sier meg ingenting som helst. Det må vel hete ett eller annet? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Olivier har f.eks mangoeddik. Den er god den! Anonymous poster hash: 58bb6...638 Tusen takk Anonymous poster hash: a6ce9...869
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #16 Skrevet 26. januar 2016 Egg i serranoskinke med melomkule til forrett: Bruk en muffinsform, legg to skiver serranoskinke per pers i en form, knekk i et egg, stek på 180 grader midt i ovnen i 10-13 min (du ser når egget begynner å bli fast). Ta ut av formene og legg på tallerken med melomkule og et par spinatblader som du drysser litt søt eddik på Hovedrett: and med ovnsbakte rotgrønnsaker og appelsinsaus + ruccolablader. Dessert: sjokoladefondant med is, eller en god fruktsalat Veldig kjapt å lage og veldig godt Hva er søt eddik? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Og forøvrig - hva er melomkule?! Anonymous poster hash: 21f6e...1ca Det finnes flust av søt eddik (så søtt som eddik kan bli ) Melonkule skulle det selvsagt stå, men det skjønte du helt sikkert Søt eddik sier meg ingenting som helst. Det må vel hete ett eller annet? Anonymous poster hash: a6ce9...869 Det finnes bla bringebæreddik, kirsebæreddik osv (veldig godt til jordbær og is ) balsamicoeddik kommer også i mange varianter med forskjellig surhetsgrad. Tusen takk Anonymous poster hash: a6ce9...869
Anonym bruker Skrevet 26. januar 2016 #17 Skrevet 26. januar 2016 Forrett: Hjemmelaget aspargessuppe med serranoskinke Hovedrett: tapas Dessert: pannacotta med bringebærcoulis Anonymous poster hash: 46d6f...2bc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå