Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #1 Skrevet 11. januar 2016 Synes å huske noe om at det er farlig å spise pasta og ris dagen etter tilberedning pga giftutvikling pga bakterier? Stemmer det? Anonymous poster hash: 408ba...3a5
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #2 Skrevet 11. januar 2016 Bare tull. Anonymous poster hash: 60768...f1f
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #3 Skrevet 11. januar 2016 Pasta er greit, ikke ris. Skal se om jeg klarer å finne link. Anonymous poster hash: 4f05a...8f1
kråkemamma Skrevet 11. januar 2016 #4 Skrevet 11. januar 2016 Det kan være farlig om risen og pastaen er oppbevart i romtemperatur over flere timer etter koking.
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #5 Skrevet 11. januar 2016 Hmm, virker som det gjelder pasta og ja. Må ikke lagres i varmere enn 6 grader http://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-ris Anonymous poster hash: 4f05a...8f1
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #6 Skrevet 11. januar 2016 Bare tull. Anonymous poster hash: 60768...f1f Kan du ikke gjøre litt research før du lirer av deg slike kommentarer? Anonymous poster hash: 4f05a...8f1
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #7 Skrevet 11. januar 2016 Bare tull. Anonymous poster hash: 60768...f1f Kan du ikke gjøre litt research før du lirer av deg slike kommentarer? Anonymous poster hash: 4f05a...8f1 De færreste oppbevarer vel mat i romtemperatur i flere døgn. Så nei, det er ikke farlig å spise ris eller pasta dagen etter. Anonymous poster hash: 60768...f1f
Gjest Antarctica Skrevet 11. januar 2016 #8 Skrevet 11. januar 2016 De tørker uansett inn og blir uspiselig hvis de er i romtemperatur i noen timer.
MarianeA Skrevet 11. januar 2016 #9 Skrevet 11. januar 2016 Syns det er merkelig at folk i Østen overlever. De selger mat med ris på hvert et gatehjørne, ris er med til alle måltider og oppbevares i bokser og poser i påvente av neste måltid. I sol og stekende varme.
Yellow Brick Road Skrevet 11. januar 2016 #10 Skrevet 11. januar 2016 Det er vel ikke så mange av oss som lar risen eller pastaen (eller annen mat) stå på benken i et par døgn før vi spiser den. Så ved normale hygieneregler med hurtig nedkjøling av maten, går det nok helt fint.
Anonym bruker Skrevet 11. januar 2016 #11 Skrevet 11. januar 2016 Man vet man har vært for mye her inne i det siste når man ser overskriften og leser "Pashla dagen etter"... Anonymous poster hash: 0382e...f81
Gjest Antarctica Skrevet 11. januar 2016 #12 Skrevet 11. januar 2016 Man vet man har vært for mye her inne i det siste når man ser overskriften og leser "Pashla dagen etter"... Anonymous poster hash: 0382e...f81 Jeg er også litt kald og muggen etter en natt på benken 😂
Anonym bruker Skrevet 12. januar 2016 #13 Skrevet 12. januar 2016 Man vet man har vært for mye her inne i det siste når man ser overskriften og leser "Pashla dagen etter"... Anonymous poster hash: 0382e...f81 Jeg er også litt kald og muggen etter en natt på benken Og omgang med deg da kan gi uventede følger...? Anonymous poster hash: 0382e...f81
Gjest Antarctica Skrevet 12. januar 2016 #14 Skrevet 12. januar 2016 Man vet man har vært for mye her inne i det siste når man ser overskriften og leser "Pashla dagen etter"... Anonymous poster hash: 0382e...f81 Jeg er også litt kald og muggen etter en natt på benken Og omgang med deg da kan gi uventede følger...? Anonymous poster hash: 0382e...f81 Spør min bedre halvdel 😱
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå