Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #1 Skrevet 6. januar 2016 Dette er både barnebursdag og voksenbursdag. Jeg er nybegynner med kakebaking så jeg kan ikke bake samme dagen. Må ha litt tid på meg tilfelle det går til hel****. Hvilke kaker kan jeg bake, fryse og ta opp samme dag som er like ferske som da de ble laget? Anonymous poster hash: 0cf99...fbe
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #2 Skrevet 6. januar 2016 brownies, suksesssterte, mykekjeks. vel kan ikke alle kaker fryses egentlig. vet bare etter bryllupet vårt, så frøys vi alt, unntat bløtkaken. og spiste jevnt og trytt i ettertid, frøys også ostekaka, men der ble gelelokket litt matt farge på, men smakte like godt. Anonymous poster hash: 8a4ce...252
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #3 Skrevet 6. januar 2016 Iskake! Denne er lettvindt og god! http://www.detsoteliv.no/oppskrift/bringebaeriskake Anonymous poster hash: 902c1...226
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #4 Skrevet 6. januar 2016 Kaker holder seg fint 1 - 2 dager før bursdagen, så sant du ikke baker og pynter fløtekake. Sjokoladekake og sukkerbunn (upyntet fløtekake), Brownies, muffins, lapper og vafler kan lages en stund i forveien og fryses. Anonymous poster hash: 78783...bdc
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #5 Skrevet 6. januar 2016 http://www.matpaabordet.no/2014/05/26/iskake-med-sjokolade/ Anonymous poster hash: 27f4d...31d
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #6 Skrevet 6. januar 2016 Pleier å fryse boller. Er veldig gode om de tines i ovnen rett før bursdag, blir nesten som fersk bakst Anonymous poster hash: 16323...d32
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #7 Skrevet 6. januar 2016 Gulrotkake kan fryses med glasur og holder seg like saftig og fin når den tines😊 Anonymous poster hash: 7d091...37a
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #8 Skrevet 6. januar 2016 Sjokolade kake!! Anonymous poster hash: 32549...25f
MarianeA Skrevet 6. januar 2016 #9 Skrevet 6. januar 2016 Pleier å fryse boller. Er veldig gode om de tines i ovnen rett før bursdag, blir nesten som fersk bakst Anonymous poster hash: 16323...d32 Serverer du bollene tørre? Eller med pålegg?
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #10 Skrevet 6. januar 2016 Søk på dronning maud kake på www.detsoteliv.no Kjempegod! Anonymous poster hash: f0a4c...1fa
Bøø Skrevet 6. januar 2016 #11 Skrevet 6. januar 2016 De fleste sjokoladekaker kan fryses.http://www.detsoteliv.no/oppskrift/gjennomblot-sjokoladekake Dette er favoritt kaka mi. Den bør lages 2 dager før servering, men tåler også frysing godt.
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #12 Skrevet 6. januar 2016 Til barnebursdag må du jo ha muffins med melisglasur og kakestrøssel på, alltid det det går mest av i selskapene. Lyse muffins kan du lage i god tid og putte i fryseren, på bursdagen tar du de bare opp og har melis på dem mens de er frosne, så tiner de til selskapet. http://www.detsoteliv.no/oppskrift/barnemuffins http://www.detsoteliv.no/oppskrift/prinsessens-sjokolademuffins Anonymous poster hash: d8a8d...4d0
Anonym bruker Skrevet 6. januar 2016 #13 Skrevet 6. januar 2016 Gulrotkake kan fryses med glasur og holder seg like saftig og fin når den tines😊 Anonymous poster hash: 7d091...37a Samme erfaring har jeg:) Utrolig god og saftig selv etter frysing. Anonymous poster hash: 8e451...446
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå