Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #1 Skrevet 5. januar 2016 Jeg googlet så klart men det er så mange oppskrifter av denne kaken at jeg aner ikke ikke hvilken av de jeg skal bruke. Anonymous poster hash: 2c240...a71
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #2 Skrevet 5. januar 2016 Lurer også på hvorfor skal man bruke hvitvinseddik? Jeg kjenner noen som bruke vanlig eddik. Hun sa det smakte godt :/ Anonymous poster hash: 2c240...a71
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #3 Skrevet 5. januar 2016 Den beste av de beste er Nigella lawson sin! ...skal finne linken...... Her: http://www.nigella.com/recipes/view/chocolate-raspberry-pavlova-200 Himmel på jord!! Anonymous poster hash: 9b8f6...e44
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #4 Skrevet 5. januar 2016 Jeg bruker oppskriften fra Trines Matblogg: http://trinesmatblogg.no/2013/06/28/pavlova-med-sitronkrem-og-friske-baer/ Har alltid blitt vellykket. Men har brukt hvitvinseddik og ikke bringebæreddik Anonymous poster hash: 81979...c0d
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå