Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #1 Skrevet 5. januar 2016 Får gjester i kveld å tar gjerne imot tips til hva som passer til denne middagen😊 Anonymous poster hash: 0a593...173
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #2 Skrevet 5. januar 2016 Jeg tror ikke helt jeg forstod hva hovedretten er. Viltgryte med oksekjøtt? Både vilt og storfe? Anonymous poster hash: dce69...3ef
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #3 Skrevet 5. januar 2016 Rosenkål, gulrøtter.. Potetmos\ris, salat, godt brød\baguett. Fløtesaus, tyttebær. Anonymous poster hash: c6b72...8e1
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #4 Skrevet 5. januar 2016 Glemte å skrive at det blir viltgryte med oksekjøtt fordi 2 av gjestene ikke spiser viltkjøtt.. De synes det blir for stram smak. Anonymous poster hash: 0a593...173
TPK Skrevet 5. januar 2016 #5 Skrevet 5. januar 2016 Da er det vel oksegryte? Jeg ville uansett hatt potetstappe, tyttebærsyltetøy, gulrøtter, erter og rosenkål.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #6 Skrevet 5. januar 2016 Glemte å skrive at det blir viltgryte med oksekjøtt fordi 2 av gjestene ikke spiser viltkjøtt.. De synes det blir for stram smak. Anonymous poster hash: 0a593...173 Skjønte det fortsatt ikke. Er det egentlig en oksegryte du skal servere? Der viltkjøttet er byttet ut med storfe? Skriver ikke for å kverulere, men fordi det er litt forskjell på smaken på okse og vilt, og derfor kan ulikt tilbehør passe. Anonymous poster hash: dce69...3ef
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #7 Skrevet 5. januar 2016 Har oksekjøtt i viltgryten istedenfor viltkjøtt. Anonymous poster hash: 0a593...173
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #8 Skrevet 5. januar 2016 Viltkjøtt har da ikke stram smak? Eller? Bruker ofte reinsdyrskav i gryte og synes det smaker "lite" og har en mild og god smak. Aner ikke hva som passer med oksegryte, men vil tippe potetmos, tyttebær og feks rosenkål eller brokkoli. Anonymous poster hash: 823ec...57c
Himmel og hav Skrevet 5. januar 2016 #9 Skrevet 5. januar 2016 Jeg ville lagd en potet- og sellerirotmos, kokt gulrøtter og aspargesbønner, stekt champignon og hatt tyttebærsyltetøy inntil.
Anonym bruker Skrevet 5. januar 2016 #10 Skrevet 5. januar 2016 Takk for tipsene😊 Anonymous poster hash: 0a593...173
Miamimom Skrevet 5. januar 2016 #11 Skrevet 5. januar 2016 Det er vel viltkjøttet som gjør det til en viltgryte, så da er er det oksegryte. Eller tenker du toropose?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå