Anonym bruker Skrevet 29. desember 2015 #1 Skrevet 29. desember 2015 Hvor lenge skal den steke,og på hvor mange grader? Anonymous poster hash: 8648c...b69
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2015 #2 Skrevet 29. desember 2015 Opptint og romtemperert, oppskåret. Steketid to timer. 220 grader, siste halvtime 200 grader. Anonymous poster hash: 14271...729
Tessa3 Skrevet 29. desember 2015 #3 Skrevet 29. desember 2015 Tynnribben stekes like lenge uansett hvor mye den veier:) Bruk oppskriften på matprat, den er kjempeenkel! Ribben har alltid blitt god og saftig med den!😀
Anonym bruker Skrevet 29. desember 2015 #4 Skrevet 29. desember 2015 Takk for svar :-) Anonymous poster hash: 8648c...b69
skinnfilla Skrevet 29. desember 2015 #5 Skrevet 29. desember 2015 Jeg pleier langsteke, legger først ribba med svoren ned i vann , halv time , dekker med folie.220 grader. Snur den og skrur ned ovnen på 140 grader, lar den stå ca 3-4 timer og kjører opp ovnen på fullt, grill og steker den et par tre minutter til svoren blir sprø.
sug lut Skrevet 29. desember 2015 #6 Skrevet 29. desember 2015 Samme steketid for all tynnribbe, uansett vekt. 230 grader i 45 minutter, med svoren opp, folie over og vann i panna (2cm), ta av folien og skru ned til 175 grader og la det stå til det alt i alt har gått to og en halv time.
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2015 #7 Skrevet 30. desember 2015 Jeg pleier langsteke, legger først ribba med svoren ned i vann , halv time , dekker med folie.220 grader. Snur den og skrur ned ovnen på 140 grader, lar den stå ca 3-4 timer og kjører opp ovnen på fullt, grill og steker den et par tre minutter til svoren blir sprø. Er det samme fremgangsmåte på familieribbe også? Anonymous poster hash: 8d6ec...299
Anonym bruker Skrevet 30. desember 2015 #8 Skrevet 30. desember 2015 Jeg pleier langsteke, legger først ribba med svoren ned i vann , halv time , dekker med folie.220 grader. Snur den og skrur ned ovnen på 140 grader, lar den stå ca 3-4 timer og kjører opp ovnen på fullt, grill og steker den et par tre minutter til svoren blir sprø. Er det samme fremgangsmåte på familieribbe også? Anonymous poster hash: 8d6ec...299 Lenger steketid. Anonymous poster hash: 95273...07f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå