Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #1 Skrevet 20. desember 2015 Bruker man det? Anonymous poster hash: c9e67...1e1
Serepta Skrevet 20. desember 2015 #2 Skrevet 20. desember 2015 Sju bruker man. Jeg liker bedre smeltet smør, så vi har det også.
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #3 Skrevet 20. desember 2015 Vi bruker stappa og sjy over potetene:) Anonymous poster hash: 1b2f2...989
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #4 Skrevet 20. desember 2015 Ribbefett eller ingenting:) jeg synes det er best uten fett, saus eller noe. Anonymous poster hash: 85244...e81
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #5 Skrevet 20. desember 2015 Bruk Toro sjysaus. Har sett på reklamen at den passer til alt Anonymous poster hash: f314b...4a4
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #6 Skrevet 20. desember 2015 Skyen fra pinnekjøttgryta, silt så det ikke er så mye "grums" i den. Anonymous poster hash: 029d0...76f
☆☆☆ Skrevet 20. desember 2015 #7 Skrevet 20. desember 2015 Eg brukar krafta frå pinnekjøtet. Foreldra mine brukar lys saus laga på krafta, smakt til med litt sukker og eddik.
soleia Skrevet 20. desember 2015 #8 Skrevet 20. desember 2015 Ingenting, eller skya frå pinnekjøtgryta. Slik pleier det og vere om ein et ute.
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #10 Skrevet 20. desember 2015 Vi bruker ingenting, er nok med kålrabistapp. Anonymous poster hash: c5615...926
Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #11 Skrevet 20. desember 2015 Her surrer vi pinnekjøttet i sirup i ovnen til slutt, da blir sjyen og sirupen blandet og brukes som vanlig sjy. Anonymous poster hash: ca70e...9d9
TPK Skrevet 20. desember 2015 #13 Skrevet 20. desember 2015 Sjy er det vel ikke akkurat, men ribbefettet bruker vi.
Mamma_til_2 Skrevet 20. desember 2015 #14 Skrevet 20. desember 2015 Ingenting, har kålrabistappe og potetmos til.
Stridsmøy Skrevet 20. desember 2015 #15 Skrevet 20. desember 2015 Bruker sjyen fra pinnekjøttgryta. Og har kålrabistappe ved siden av.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå