Gå til innhold

Pinnekjøtt, saus eller sjy?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bruker man det?

 

Anonymous poster hash: c9e67...1e1

Fortsetter under...

Skrevet

Sju bruker man. 

Jeg liker bedre smeltet smør, så vi har det også. 

Skrevet

Vi bruker stappa og sjy over potetene:)

 

Anonymous poster hash: 1b2f2...989

Skrevet

Ribbefett eller ingenting:) jeg synes det er best uten fett, saus eller noe.

 

Anonymous poster hash: 85244...e81

Skrevet

Bruk Toro sjysaus. Har sett på reklamen at den passer til alt

 

Anonymous poster hash: f314b...4a4

Skrevet

Skyen fra pinnekjøttgryta, silt så det ikke er så mye "grums" i den.

 

Anonymous poster hash: 029d0...76f

Annonse

Skrevet

Eg brukar krafta frå pinnekjøtet. Foreldra mine brukar lys saus laga på krafta, smakt til med litt sukker og eddik.

Skrevet

Ingenting, eller skya frå pinnekjøtgryta. Slik pleier det og vere om ein et ute.

Skrevet

Vi bruker ingenting, er nok med kålrabistapp.

 

Anonymous poster hash: c5615...926

Skrevet

Her surrer vi pinnekjøttet i sirup i ovnen til slutt, da blir sjyen og sirupen blandet og brukes som vanlig sjy.



Anonymous poster hash: ca70e...9d9
Skrevet

Sjy er det vel ikke akkurat, men ribbefettet bruker vi.

Annonse

Skrevet

Ingenting, har kålrabistappe og potetmos til.

Skrevet

Bruker sjyen fra pinnekjøttgryta. Og har kålrabistappe ved siden av.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...