Anonym bruker Skrevet 20. desember 2015 #1 Skrevet 20. desember 2015 Tyttebærsafta mi ble visst tyttebærgele...Siden den er på flasker blir det nok vanskelig å få brukt den som gele men får den nok ut på en eller annen måte. Det ble nok slik fordi safta kokte over etter at jeg hadde hatt oppi sukker (brukte blandingsforhold på saft og sukker som jeg fant på nettet). Tror ikke jeg har mer tyttebær i fryseren men vet jeg har mye solbær, en del rips og blåbær. Vil det fungere dersom jeg lager saft av de tre typene bær og varmer opp tyttebærgelen min i den safta jeg får av det? Uten da å tilsette mer sukker så klart...Har laget saft med solbær, rips, blåbær og tyttebær som ble god så spørsmålet er vel egentlig: vil tyttebærgeleen min smelte om den varmes opp? (sorry dårlig språk) Anonymous poster hash: 436d7...daa
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå