Gå til innhold

Når ribba skal legges kjølig før steking. Skal svoren ligge opp eller ned?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Det er hun grønne vestlendingen igjen som spør 🙈

 

Anonymous poster hash: d18a2...082

Skrevet

Gni ribba inn med salt og pepper, legg med svoren opp, dekk med folie eller plast. Sett i kjøleskapet til i morgen.

 

Anonymous poster hash: ac9e0...06c

Skrevet

Jeg gnir inn med salt og pepper og legger ribba i vann med svoren ned.

Skrevet

Jeg gnir inn med salt og pepper og legger ribba i vann med svoren ned.

Ribba skal ligge opp-ned i vann den første halvtimen av steketida, under folie. Mener jeg, da. 😉

 

Anonymous poster hash: ac9e0...06c

Skrevet

I de dagene som ribben skal ligge kaldt med salt og pepper skal den ha svoren opp. Meningen er at svoren skal tørke litt før du damper den.

 

Anonymous poster hash: a344d...7ca

Skrevet

Vi har ikke lagt den opp ned, man kanskje det er lurt?

Uansett, vi får perfekt crunchy svor ved å ha den opp ned i panna en time i starten. Ha i minst 1 liter vann. 170 grader.

Deretter maks 2 timer rett vei.

Sett høyt opp i ovnen og sett på grill. Brukte vel 20 min grill sist jeg lagde(forrige helg).

 

Anonymous poster hash: 5f524...23b

Skrevet

Takk for svar :) jeg følger Hellstrøms oppskrift så har kontroll på stekingen. Det sto bare ingenting om hvilken vei i kjøleskapet. Men satser på at det er opp :)

 

Hi

 

Anonymous poster hash: d18a2...082

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...