Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #1 Skrevet 12. desember 2015 Det er hun grønne vestlendingen igjen som spør 🙈 Anonymous poster hash: d18a2...082
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #2 Skrevet 12. desember 2015 Gni ribba inn med salt og pepper, legg med svoren opp, dekk med folie eller plast. Sett i kjøleskapet til i morgen. Anonymous poster hash: ac9e0...06c
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 12. desember 2015 #3 Skrevet 12. desember 2015 Jeg gnir inn med salt og pepper og legger ribba i vann med svoren ned.
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #4 Skrevet 12. desember 2015 Jeg gnir inn med salt og pepper og legger ribba i vann med svoren ned. Ribba skal ligge opp-ned i vann den første halvtimen av steketida, under folie. Mener jeg, da. 😉 Anonymous poster hash: ac9e0...06c
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #5 Skrevet 12. desember 2015 I de dagene som ribben skal ligge kaldt med salt og pepper skal den ha svoren opp. Meningen er at svoren skal tørke litt før du damper den. Anonymous poster hash: a344d...7ca
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #6 Skrevet 12. desember 2015 Vi har ikke lagt den opp ned, man kanskje det er lurt? Uansett, vi får perfekt crunchy svor ved å ha den opp ned i panna en time i starten. Ha i minst 1 liter vann. 170 grader. Deretter maks 2 timer rett vei. Sett høyt opp i ovnen og sett på grill. Brukte vel 20 min grill sist jeg lagde(forrige helg). Anonymous poster hash: 5f524...23b
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #7 Skrevet 12. desember 2015 Takk for svar jeg følger Hellstrøms oppskrift så har kontroll på stekingen. Det sto bare ingenting om hvilken vei i kjøleskapet. Men satser på at det er opp Hi Anonymous poster hash: d18a2...082
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå