Gå til innhold

Hvilken saus er best til ribbe?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vestlending som skal lage ribbe til søndagsmiddag 😊

 

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Fortsetter under...

Skrevet (endret)

Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus.

 

Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat.

Endret av ★
Skrevet

Bearnaise

 

Anonymous poster hash: b6360...1e3

Skrevet

Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:)

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Annonse

Skrevet

Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus.

 

Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat.

Neivel. Men det gjør altså jeg.

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Skrevet

Ifølge reklame på tv tror jeg mange bruker sjy og med nellik var vist det godt 😀

 

Anonymous poster hash: e5aec...14a

Skrevet

Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:)

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Hvis du liker fløtesaus så lag begge deler. Vet ikke hvordan det smaker men brunsaus er hvertfall safe 😉

 

 

Anonymous poster hash: 2ce34...255

Skrevet

Jeg lager hjemmelaget brun saus og har ribbefett oppi, blir veldig godt😊

 

Anonymous poster hash: c2554...35c

Skrevet

Eh? Saus til ribbe? Nei... Evt stekesjy, silt og klar.

 

Anonymous poster hash: e496f...2a7

Skrevet

 

Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus.

 

Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat.

Neivel. Men det gjør altså jeg.

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Meinte det ikkje som ein sur kommentar, berre at eg ikkje lagar den tradisjonelle julemiddagenmed pølser og kjøttkaker osv.

 

Eg lagar gjerne til omnsbakte grønnsaker og poteter til, og då er ikkje brun saus spesielt treffande.

 

Fløtesaus er vel brun saus med fløte i? Ser for meg at det går bra.

Skrevet

Bearnaise

 

Anonymous poster hash: b6360...1e3

Bearnaise funkar sikkert, det skal eg prøve neste gong :)

Annonse

Skrevet

Vi bruker ikke saus. Steker ribba med vann, gulrot, sellerirot, løk og et par svisker i langpanne under, siler skyen. Det er god "saus"!

 

Anonymous poster hash: 10a8f...c01

Skrevet

Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte😊

Skrevet

Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte

Sånn som dette, men uten fløteskvetten. Ribbesaus er kjempegodt!

Skrevet

Lager en brun saus til ribba, av stekesjyen i panna. Har alltid godt med vann i panna helt fra start, legger jo ribba opp-ned i vann, og under tett folie den første halvtimen i ovnen. Heller gjerne over litt vann oppå svoren underveis i stekinga også. Resultat: Saftig ribbe og masse god sjy som går i sausen. Koker altså sausen etter ribba er ferdig. Den skal jo hvile etter steking og før man skjærer i den.

 

Anonymous poster hash: 973b7...daa

Skrevet

Jeg følger Hellstrøm sin oppskrift (på slump) og lager brun saus. Svigers liker best ribbefett,så jeg pleier å kjøpe ekstra ribbefett så alle får det der vil.

 

Anonymous poster hash: 8cd6f...142

Skrevet

 

 

Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte

Sånn som dette, men uten fløteskvetten. Ribbesaus er kjempegodt!

 

Dette! Med eller uten fløteskvett. Ribbe uten god saus er bare skuffende. Og ribbefett eller sky er heller ikke godt nok. Spør du meg, og det gjorde du jo. Sånn indirekte. ☺️

Skrevet

Eh? Saus til ribbe? Nei... Evt stekesjy, silt og klar.

 

Anonymous poster hash: e496f...2a7

 

Eh... Nei! Det skal være saus.

 

Anonymous poster hash: 2d180...2a5

Skrevet

Jeg følger Hellstrøm sin oppskrift (på slump) og lager brun saus. Svigers liker best ribbefett,så jeg pleier å kjøpe ekstra ribbefett så alle får det der vil.

 

Anonymous poster hash: 8cd6f...142

Vi og, den er gull

 

Anonymous poster hash: 0abe7...260

Skrevet

Takk for innspill! :) jeg safer og går for brun saus med fløte + ribbefett 😊👍🏻

 

Hi

 

Anonymous poster hash: 676d7...8de

Skrevet

Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:)Anonymous poster hash: 676d7...8de

Nei, det funker ikke! Man bruker ikke saus til ribbe, men ribbefett.

 

Anonymous poster hash: 58cba...482

Skrevet

Godt og se at flere er som meg,må ha brunsaus til ribbe😋😋😋😋

Sjy er ikke det samme,da blir jeg skuffet🙈

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...