Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #1 Skrevet 12. desember 2015 Vestlending som skal lage ribbe til søndagsmiddag 😊 Anonymous poster hash: 676d7...8de
☆☆☆ Skrevet 12. desember 2015 #2 Skrevet 12. desember 2015 (endret) Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus. Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat. Endret 12. desember 2015 av ★
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #3 Skrevet 12. desember 2015 Bearnaise Anonymous poster hash: b6360...1e3
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #6 Skrevet 12. desember 2015 Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:) Anonymous poster hash: 676d7...8de
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #7 Skrevet 12. desember 2015 Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus. Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat. Neivel. Men det gjør altså jeg. Anonymous poster hash: 676d7...8de
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #8 Skrevet 12. desember 2015 Ifølge reklame på tv tror jeg mange bruker sjy og med nellik var vist det godt 😀 Anonymous poster hash: e5aec...14a
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #9 Skrevet 12. desember 2015 Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:) Anonymous poster hash: 676d7...8de Hvis du liker fløtesaus så lag begge deler. Vet ikke hvordan det smaker men brunsaus er hvertfall safe 😉 Anonymous poster hash: 2ce34...255
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #10 Skrevet 12. desember 2015 Jeg lager hjemmelaget brun saus og har ribbefett oppi, blir veldig godt😊 Anonymous poster hash: c2554...35c
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #11 Skrevet 12. desember 2015 Eh? Saus til ribbe? Nei... Evt stekesjy, silt og klar. Anonymous poster hash: e496f...2a7
☆☆☆ Skrevet 12. desember 2015 #12 Skrevet 12. desember 2015 Det beste er ingen saus. Mange brukar brun saus. Må legge til at eg og er vestlending, og ikkje ser på svineribbe som julemat. Neivel. Men det gjør altså jeg. Anonymous poster hash: 676d7...8de Meinte det ikkje som ein sur kommentar, berre at eg ikkje lagar den tradisjonelle julemiddagenmed pølser og kjøttkaker osv. Eg lagar gjerne til omnsbakte grønnsaker og poteter til, og då er ikkje brun saus spesielt treffande. Fløtesaus er vel brun saus med fløte i? Ser for meg at det går bra.
☆☆☆ Skrevet 12. desember 2015 #13 Skrevet 12. desember 2015 Bearnaise Anonymous poster hash: b6360...1e3 Bearnaise funkar sikkert, det skal eg prøve neste gong
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #14 Skrevet 12. desember 2015 Vi bruker ikke saus. Steker ribba med vann, gulrot, sellerirot, løk og et par svisker i langpanne under, siler skyen. Det er god "saus"! Anonymous poster hash: 10a8f...c01
skinnfilla Skrevet 12. desember 2015 #15 Skrevet 12. desember 2015 Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte😊
Himmel og hav Skrevet 12. desember 2015 #16 Skrevet 12. desember 2015 Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte Sånn som dette, men uten fløteskvetten. Ribbesaus er kjempegodt!
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #17 Skrevet 12. desember 2015 Lager en brun saus til ribba, av stekesjyen i panna. Har alltid godt med vann i panna helt fra start, legger jo ribba opp-ned i vann, og under tett folie den første halvtimen i ovnen. Heller gjerne over litt vann oppå svoren underveis i stekinga også. Resultat: Saftig ribbe og masse god sjy som går i sausen. Koker altså sausen etter ribba er ferdig. Den skal jo hvile etter steking og før man skjærer i den. Anonymous poster hash: 973b7...daa
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #19 Skrevet 12. desember 2015 Jeg følger Hellstrøm sin oppskrift (på slump) og lager brun saus. Svigers liker best ribbefett,så jeg pleier å kjøpe ekstra ribbefett så alle får det der vil. Anonymous poster hash: 8cd6f...142
Soon to be mum Skrevet 12. desember 2015 #20 Skrevet 12. desember 2015 Hjemmelaget brun saus , med kraft og fett fra ribba. Har også i en skvett fløte Sånn som dette, men uten fløteskvetten. Ribbesaus er kjempegodt! Dette! Med eller uten fløteskvett. Ribbe uten god saus er bare skuffende. Og ribbefett eller sky er heller ikke godt nok. Spør du meg, og det gjorde du jo. Sånn indirekte. ☺️
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #21 Skrevet 12. desember 2015 Eh? Saus til ribbe? Nei... Evt stekesjy, silt og klar. Anonymous poster hash: e496f...2a7 Eh... Nei! Det skal være saus. Anonymous poster hash: 2d180...2a5
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #22 Skrevet 12. desember 2015 Jeg følger Hellstrøm sin oppskrift (på slump) og lager brun saus. Svigers liker best ribbefett,så jeg pleier å kjøpe ekstra ribbefett så alle får det der vil. Anonymous poster hash: 8cd6f...142 Vi og, den er gull Anonymous poster hash: 0abe7...260
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #23 Skrevet 12. desember 2015 Takk for innspill! jeg safer og går for brun saus med fløte + ribbefett 😊👍🏻 Hi Anonymous poster hash: 676d7...8de
Anonym bruker Skrevet 12. desember 2015 #24 Skrevet 12. desember 2015 Takk for svar;) Vurderer brun saus, men også fløtesaus. Kan det funke tror dere? Er så glad i fløtesaus:)Anonymous poster hash: 676d7...8de Nei, det funker ikke! Man bruker ikke saus til ribbe, men ribbefett. Anonymous poster hash: 58cba...482
klg,2 boys now:) Skrevet 12. desember 2015 #25 Skrevet 12. desember 2015 Godt og se at flere er som meg,må ha brunsaus til ribbe😋😋😋😋 Sjy er ikke det samme,da blir jeg skuffet🙈
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå