Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #1 Skrevet 10. desember 2015 Skal bake lussekatter i morgen. Skal lage med safran, men ønsker at de skal være litt gul. Setter gurkemeie noen smak? Og går det bra å blande safran og gurkemeie? Og hvor mye gurkemeie? Vil jo at de skal være gode siden det skal serveres i et selskap. Så dropper jo gurkemeien hvis dere anbefaler det! Anonymous poster hash: 485db...79b
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #2 Skrevet 10. desember 2015 2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine Anonymous poster hash: ffff4...ced
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #3 Skrevet 10. desember 2015 2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine Anonymous poster hash: ffff4...ced Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran! 😋 Anonymous poster hash: 485db...79b
Kicki Skrevet 10. desember 2015 #4 Skrevet 10. desember 2015 2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine Anonymous poster hash: ffff4...ced Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran! Anonymous poster hash: 485db...79b Det burde bli bra Kjøp i Sverige hvis du har muligheten til det, under halve prisen der...
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #5 Skrevet 10. desember 2015 Åhh, skal dit snart. Selges det på vanlig matbutikk der? Anonymous poster hash: 485db...79b
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #6 Skrevet 10. desember 2015 2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine Anonymous poster hash: ffff4...ced Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran! Anonymous poster hash: 485db...79b Bare husk å blande ut safranen i litt av væsken (som er oppvarmet), og la den stå å "trekke" i ca 30 minutter før du tilsetter væsken med safran i deigen. Da får du god smak OG fin farge. Har du safranpulver og tilsetter dette rett i deigen, blir den bare gulprikkete, ikke jevnt gul. Anonymous poster hash: 9c364...0af
Lektor Doppler med tillegg Skrevet 10. desember 2015 #7 Skrevet 10. desember 2015 Gurkemeie smaker beskt så ikke for mye i alle fall.
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #8 Skrevet 10. desember 2015 Åhh, skal dit snart. Selges det på vanlig matbutikk der? Anonymous poster hash: 485db...79b Ja, absolutt overalt Anonymous poster hash: ffff4...ced
Anonym bruker Skrevet 10. desember 2015 #9 Skrevet 10. desember 2015 Ingenting! Bruk safran istedet! Anonymous poster hash: e173f...c22
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå