Gå til innhold

Hvor mye gurkemeie?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal bake lussekatter i morgen. Skal lage med safran, men ønsker at de skal være litt gul. Setter gurkemeie noen smak? Og går det bra å blande safran og gurkemeie? Og hvor mye gurkemeie?

 

Vil jo at de skal være gode siden det skal serveres i et selskap. Så dropper jo gurkemeien hvis dere anbefaler det!

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

Fortsetter under...

Skrevet

2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine :D



Anonymous poster hash: ffff4...ced
Skrevet

 

2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine :D

 

Anonymous poster hash: ffff4...ced

Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran! 😋

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

Skrevet

 

2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine :D

 

Anonymous poster hash: ffff4...ced

Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran!

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

 

 

Det burde bli bra :) Kjøp i Sverige hvis du har muligheten til det, under halve prisen der...

Skrevet

Åhh, skal dit snart. Selges det på vanlig matbutikk der?

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

Skrevet

 

2 gram safran pr liter melk, så blir de gule og fine :D

 

Anonymous poster hash: ffff4...ced

Har 1g, men skal bare 5dl melk. Dyrt for safran!

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

 

 

 

Bare husk å blande ut safranen i litt av væsken (som er oppvarmet), og la den stå å "trekke" i ca 30 minutter før du tilsetter væsken med safran i deigen. Da får du god smak OG fin farge. Har du safranpulver og tilsetter dette rett i deigen, blir den bare gulprikkete, ikke jevnt gul. 

 

Anonymous poster hash: 9c364...0af

Annonse

Skrevet

Gurkemeie smaker beskt så ikke for mye i alle fall. 

Skrevet

Åhh, skal dit snart. Selges det på vanlig matbutikk der?

 

Anonymous poster hash: 485db...79b

 

Ja, absolutt overalt :)

 

Anonymous poster hash: ffff4...ced

Skrevet

Ingenting! Bruk safran istedet!

 

Anonymous poster hash: e173f...c22

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...