Gå til innhold

Lussekatter med gurkemeie eller safran?


Anbefalte innlegg

 

 

Safran gjør jo hele lussekatten med tanke på smak. Med gurkemeie blir det jo bare gule hveteboller. Grøss for gurkemeie!!

 

Hilsen svenske som tar dette veldig alvorlig :D

 

Anonymous poster hash: bad6c...bf8

Helt enig! Fra en annen svenske. Nordmenn kan virkelig ikke dette med lussekatter!

 

 

Anonymous poster hash: 0c940...edf

Det er vel forrensten bare å Google på det. Om dere fortsatt trur det er riktig. Skoler og barnehager bruker gurkemeie fordi safran er verdens dyreste krydder, ( ja på riktig). Men det blir langt ifra lussekatter uten safran.

 

 

 

Anonymous poster hash: 0c940...edf

Fortsetter under...

Å bake lussekatter med noe annet en safran er det samme som og velge å kjøre KIA istedenfor Aston Martin. Så for meg fullstendig uaktuelt å kjøre en KIA like mye som det er å kjøpe gurkemeie for å lage kjipe gule boller.

 

Anonymous poster hash: 114d3...9a0

M Å H A S A F R A N

 

Er ikkje lussekatter elles. Dei blir skikkelig fine og gule, og smaker skikkelig godt!

 

Dei bollene eg har smakt som inneheld gurkemeie syns eg er så tørre. Kan være det er kokken og ikkje gurkemeien si skuld, det veit eg ikkje, for eg lager alltid med safran 😊

 

Anonymous poster hash: 7f962...ed0

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...