Merian Skrevet 3. desember 2015 #1 Del Skrevet 3. desember 2015 Hei dere erfarne marsipanlagere! MÅ man skolde mandlene, eller går det å lage uten? Hvordan blir resultatet hvis man ikke tar tid til å skolde? Takker og bukker for svar! Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2015 #2 Del Skrevet 3. desember 2015 Jeg er på ingen måte erfaren marsipanmaker, skal lage min første marsipan om en ukes tid selv Men jeg har smakt marsipan hvor skallet også er med, og det enste forskjellen synes jeg er at marsipanen blir litt mørkere. Smaksmessig synes jeg det er lite forskjell, synes med skall er minst like god. Men noen synes det smaker "renere" marsipan om man skolder dem først og fjerner skallet. Jeg skal lage konfekt, tror jeg, og da spiller jo ikke fargen særlig rolle likevel (skal ha sjokolade utenpå). Men skulle jeg laget marsipanlokk til kake ville jeg skoldet mandlene først. Anonymous poster hash: 63ee1...191 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/#findComment-147591175 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2015 #3 Del Skrevet 3. desember 2015 Jeg har alltid skoldet mandlene, har lært det sånn. Jeg vet at noen synes den blir litt "grovere" når man har skall på, og at skallsmaken kan gi litt ram smak. Men jeg vet, jeg har aldri smakt marsipan med skall.........tror jeg Anonymous poster hash: 95ccd...119 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/#findComment-147591180 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anonym bruker Skrevet 3. desember 2015 #4 Del Skrevet 3. desember 2015 Det blir jo kransekakedeig med skallet på, men det er godt det også Anonymous poster hash: d9cd8...fc5 Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/#findComment-147591184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
the amazing spidermamma Skrevet 3. desember 2015 #5 Del Skrevet 3. desember 2015 (endret) Skålde mandlene, tørke dem på et håndkle på en rist og male TO ganger. Endret 3. desember 2015 av the amazing spidermamma Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/#findComment-147591352 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Hønemor30 Skrevet 3. desember 2015 #6 Del Skrevet 3. desember 2015 Skålde mandlene ja. Blir for grov syns jeg, og liker ikke smaken det gir når man ikke skålder. Lenke til kommentar https://forum.klikk.no/foreldre/topic/144249622-hjemmelaget-marsipan/#findComment-147591368 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå