Gå til innhold

Hjemmelaget marsipan :-)


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg er på ingen måte erfaren marsipanmaker, skal lage min første marsipan om en ukes tid selv ;)

 

Men jeg har smakt marsipan hvor skallet også er med, og det enste forskjellen synes jeg er at marsipanen blir litt mørkere. Smaksmessig synes jeg det er lite forskjell, synes med skall er minst like god. Men noen synes det smaker "renere" marsipan om man skolder dem først og fjerner skallet.

 

Jeg skal lage konfekt, tror jeg, og da spiller jo ikke fargen særlig rolle likevel (skal ha sjokolade utenpå). Men skulle jeg laget marsipanlokk til kake ville jeg skoldet mandlene først.



Anonymous poster hash: 63ee1...191

Jeg har alltid skoldet mandlene, har lært det sånn. Jeg vet at noen synes den blir litt "grovere" når man har skall på, og at skallsmaken kan gi litt ram smak. Men jeg vet, jeg har aldri smakt marsipan med skall.........tror jeg



Anonymous poster hash: 95ccd...119

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...