Gå til innhold

Lage riskrem av Fjordland risgrøt?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan gjøres det? Nybegynner og kun kjøpt riskrem før hehe

 

Anonymous poster hash: a4d41...2c4

Fortsetter under...

Skrevet

Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila ;)

Tilsett sukker om du ønsker.

 

 

Anonymous poster hash: 772b4...c0d

Skrevet

Og husk mandeldråpene :) Men ikke for mange..

Skrevet

Tusen takk 😃

 

Anonymous poster hash: a4d41...2c4

Skrevet

Heller vaniljesukker enn sukker

Nam nam

 

Anonymous poster hash: 5e12c...962

Skrevet

Og husk mandeldråpene :) Men ikke for mange..

Nei, de kan man virkelig bare glemme altså. Syntetisk mandelsmak er jo bare trist. Da er det nedre å tilsette hakkede mandler eller mandelflak.

 

Toro sin risgrøt egner seg også godt til riskrem, da den har et hint av vaniljesmak.

 

Anonymous poster hash: 9e88c...910

Annonse

Skrevet

Jeg bruker aldri mandeldråper. Om du skal bruke hakkedemandler eller mandelflak så vær sikker på at de som skal spise ikke er allergisk om mandler.

Skrevet

Skrap en vaniljestang å ha sammen med i tillegg til litt vaniljesukker:)

 

Anonymous poster hash: a93af...6f5

Skrevet

Jeg brukt heller ikke mandeldråper. Visste ikke at det var "vanlig". Jeg bruker kokt grøt, pisket krem, sukker og vaniljesukker. Bruker ingen oppskrift, men smaker meg frem.

 

Anonymous poster hash: 15a1a...e2e

Skrevet

Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila ;)

Tilsett sukker om du ønsker.

 

 

Anonymous poster hash: 772b4...c0d

Det var da pokker så lite krem!

 

Anonymous poster hash: 1555a...b3c

Skrevet

 

Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila ;)

Tilsett sukker om du ønsker.

 

 

Anonymous poster hash: 772b4...c0d

Det var da pokker så lite krem!

 

Anonymous poster hash: 1555a...b3c

 

 

 

Det kommer jo an på mengden grøt det da. Men en kartong fløte er da ikke så veldig lite krem vil jeg si. Hvor mye riskrem bruker dere egentlig å lage?? 

 

Anonymous poster hash: 9e88c...910

Skrevet

Hvorfor kjøper du ikke bare ferdig riskrem om du like vel ikke skal lage grøten selv?

 

 



Anonymous poster hash: 84111...801
Skrevet

Heller vaniljesukker enn sukker

Nam nam

 

Anonymous poster hash: 5e12c...962

Signerer

 

 

Anonymous poster hash: 6f49d...b91

Annonse

Skrevet

 

Hvorfor kjøper du ikke bare ferdig riskrem om du like vel ikke skal lage grøten selv?

 

 

 

Anonymous poster hash: 84111...801

Det kan da virkelig ikke sammenlignes å lage risgrøt eller å lage riskrem. Risgrøt har lett for å brenne seg, og skal du ha den gode tar den lang tid.. Coop sin smaker akkurat som geisha sin langtidskokte.. Kjøper alltid den. Fjordland sin er vel også god.

 

Men finnes det riskrem som smaker som hjemmelaget da? :)

 

Anonymous poster hash: 8fc7d...605

Skrevet

Jeg kjøper aldri Fjorland middager. Vel, jeg gjør det for risgrøten er myyyye bedre enn den jeg koker selv. Bruker den også til riskrem! Eneste mikromaten som funker:)

 

Anonymous poster hash: 6f49d...b91

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...