Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #1 Skrevet 29. november 2015 Hvordan gjøres det? Nybegynner og kun kjøpt riskrem før hehe Anonymous poster hash: a4d41...2c4
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #2 Skrevet 29. november 2015 Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila Tilsett sukker om du ønsker. Anonymous poster hash: 772b4...c0d
MarianeA Skrevet 29. november 2015 #3 Skrevet 29. november 2015 Og husk mandeldråpene Men ikke for mange..
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #4 Skrevet 29. november 2015 Tusen takk 😃 Anonymous poster hash: a4d41...2c4
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #5 Skrevet 29. november 2015 Heller vaniljesukker enn sukker Nam nam Anonymous poster hash: 5e12c...962
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #6 Skrevet 29. november 2015 Og husk mandeldråpene Men ikke for mange.. Nei, de kan man virkelig bare glemme altså. Syntetisk mandelsmak er jo bare trist. Da er det nedre å tilsette hakkede mandler eller mandelflak. Toro sin risgrøt egner seg også godt til riskrem, da den har et hint av vaniljesmak. Anonymous poster hash: 9e88c...910
QueeenBeee Skrevet 29. november 2015 #7 Skrevet 29. november 2015 Jeg bruker aldri mandeldråper. Om du skal bruke hakkedemandler eller mandelflak så vær sikker på at de som skal spise ikke er allergisk om mandler.
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #8 Skrevet 29. november 2015 Skrap en vaniljestang å ha sammen med i tillegg til litt vaniljesukker:) Anonymous poster hash: a93af...6f5
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #9 Skrevet 29. november 2015 Jeg brukt heller ikke mandeldråper. Visste ikke at det var "vanlig". Jeg bruker kokt grøt, pisket krem, sukker og vaniljesukker. Bruker ingen oppskrift, men smaker meg frem. Anonymous poster hash: 15a1a...e2e
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #10 Skrevet 29. november 2015 Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila Tilsett sukker om du ønsker. Anonymous poster hash: 772b4...c0d Det var da pokker så lite krem! Anonymous poster hash: 1555a...b3c
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #11 Skrevet 29. november 2015 Pisk 0,3 l krem og bland den med risgrøten. Voila Tilsett sukker om du ønsker. Anonymous poster hash: 772b4...c0d Det var da pokker så lite krem! Anonymous poster hash: 1555a...b3c Det kommer jo an på mengden grøt det da. Men en kartong fløte er da ikke så veldig lite krem vil jeg si. Hvor mye riskrem bruker dere egentlig å lage?? Anonymous poster hash: 9e88c...910
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #12 Skrevet 29. november 2015 Hvorfor kjøper du ikke bare ferdig riskrem om du like vel ikke skal lage grøten selv? Anonymous poster hash: 84111...801
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #13 Skrevet 29. november 2015 Heller vaniljesukker enn sukker Nam nam Anonymous poster hash: 5e12c...962 Signerer Anonymous poster hash: 6f49d...b91
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #14 Skrevet 29. november 2015 Hvorfor kjøper du ikke bare ferdig riskrem om du like vel ikke skal lage grøten selv? Anonymous poster hash: 84111...801 Det kan da virkelig ikke sammenlignes å lage risgrøt eller å lage riskrem. Risgrøt har lett for å brenne seg, og skal du ha den gode tar den lang tid.. Coop sin smaker akkurat som geisha sin langtidskokte.. Kjøper alltid den. Fjordland sin er vel også god. Men finnes det riskrem som smaker som hjemmelaget da? Anonymous poster hash: 8fc7d...605
Anonym bruker Skrevet 29. november 2015 #15 Skrevet 29. november 2015 Jeg kjøper aldri Fjorland middager. Vel, jeg gjør det for risgrøten er myyyye bedre enn den jeg koker selv. Bruker den også til riskrem! Eneste mikromaten som funker:) Anonymous poster hash: 6f49d...b91
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå